13.7 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Δείτε το επικό ταξίδι μιας ομάδας φωτογράφων που προσπάθησε να κάνει εκ νέου λήψη των φωτογραφιών που είναι wallpaper στο macOS

    Κάθε μέρα οι περισσότερο Mac χρήστες βλέπουν στην οθόνη του υπολογιστή τους της φανταστικές φωτογραφίες που έρχονται ως wallpaper από την Apple και παρουσιάζουν την φυσική ομορφιά τοποθεσιών στην California.

    Ένας YouTuber μαζί με τους φίλους του αποφάσισε να κάνει εκ νέου λήψη των φωτογραφιών αυτών που χρησιμοποιεί η Apple ξεκινώντας ένα μίνι ταξίδι μιας εβδομάδας.

    Στο τέλος αυτής της εβδομάδας ο Andrew Levitt, μαζί με τον φωτογράφο Taylor Gray και τον βιντεογράφο Jacob Phillips, είχαν κάνει λήψη των αντίστοιχων φωτογραφιών που παρουσιάζει η Apple στα Mojave, Sierra, High Sierra, El Capitan, Yosemite και Maverics λογισμικά.

    “Στο τέλος οι φωτογραφίες μας δεν ήταν ακριβώς ίδιες με αυτές της Apple. Βέβαια δεν κάναμε λήψεις την κατάλληλη σεζόν ή δεν περιμέναμε για τις κατάλληλες συνθήκες αλλά αυτό δεν ήταν και ο στόχος μας. Ο στόχος της διαδρομής αυτή ήταν η αναζήτηση και του να δούμε αυτά τα τοπία με τα ίδια μας τα μάτια και από κοντά.”

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles