19.3 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Δείτε την 4K κάμερα του iPhone 11 Pro σε δράση με μια εντυπωσιακή λήψη του Sequoia National Park

    Έχουμε δει ως τώρα ένα εντυπωσιακό 4K βίντεο που έγινε από το νέο σύστημα φακών του iPhone 11 Pro και από τον Andy To με θεματολογία του το ταξίδι του ιδίου στο Τόκιο. Σήμερα έχουμε ακόμη ένα εντυπωσιακό 4K βίντεο που δείχνει και αυτό με την σειρά του τις εντυπωσιακές δυνατότητες των φακών της νέας ναυαρχίδας της Apple.

    O κινηματογραφιστής Mateo Bertoli πήρε το iPhone 11 Pro στο Sequoia National Park για να κάνει τεστ το νέο σύστημα τριπλών φακών και ήθελε να κάνει τεστ στον νέο ultra wide φακό.

    “Το περασμένο Σαββατοκύριακο πήρα το iPhone 11 Pro Max μου για να κάνω τεστ στο Sequoia National Park. Αποφάσισα να κάνω τεστ κυρίως τον ultra wide φακό και τι καλύτερο θέμα για αυτόν από αυτά τα τεράστια δέντρα.”

    Ο ίδιος όσο αφορά τις δυνατότητες λήψεων που έρχονται με το iPhone 11 Pro ο Bertolli παρατήρησε λιγότερο θόρυβο και βελτιωμένο δυναμικό εύρος με αποτέλεσμα να έχουμε πιο φυσικές λήψεις.

    Σε ότι αφορά τον σταθεροποιητή εικόνας δήλωσε πως έμεινε εντυπωσιασμένος μιας και στο βίντεο που θα δείτε παρακάτω δεν χρησιμοποίησε το slider ή το τρίποδο του καθόλου και όλες οι λήψεις γίνανε με το να κρατάει το iPhone με το χέρι του. Αυτή ήταν μια ιδιαίτερα σημαντική παρατήρηση γιατί πρέπει να υπενθυμίσουμε πως ο ultra wide φακός των iPhone 11 και iPhone 11 Pro δεν έχει οπτικό σταθεροποιητή εικόνας και βασίζεται αποκλειστικά στο λογισμικό.

    Δείτε το βίντεο παρακάτω:

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles