Βίντεο συγκρίνει το πρώτο iPhone με το iPhone 11 Pro ως προς τον σχεδιασμό, την κάμερα κ.α

0
775

Μέχρι και σήμερα είχαμε μια σειρά από συγκριτικά τεστ του iPhone 11 Pro απέναντι σε Android ναυαρχίδες, DSLR κάμερες και πάει λέγοντας. Ο γνωστός YouTuber MKBHD κοινοποίησε ένα πολύ διαφορετικό συγκριτικό αυτή την φορά μιας και απέναντι από το iPhone 11 Pro βρέθηκε το πρώτο iPhone της Apple.

Σε ότι αφορά τον σχεδιασμό οι αλλαγές είναι εύκολα αναγνωρίσιμες. Το πρώτο iPhone είχε μια μικρή αλλά στιβαρή υπογραφή με μια οθόνη στις 3.5 ίντσες. Τα χρόνια περάσαν και το iPhone μεγάλωσε αισθητά σε αυτό τον τομέα.

Ένα από τα σημεία του βίντεο που έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι το συγκριτικό στην κάμερα των δύο συσκευών. Σε ορισμένες συνθήκες το πρώτο iPhone της Apple ακόμη μπορεί να κάνει λήψη μιας φωτογραφίας που να είναι αξιοπρεπή από κάθε άποψη.

Δεν αποτελεί μυστικό ότι το iPhone έχει διανύσει ένα πολύ μεγάλο δρόμο τα τελευταία χρόνια. Αυτό το βίντεο παρουσιάζει και τονίζει τις αλλαγές που έχουν γίνει και παράλληλα μας θυμίζει το πόσο υπέροχη συσκευή ήταν το πρώτο iPhone την εποχή που κυκλοφόρησε στην αγορά.

Δείτε το βίντεο παρακάτω: