16.8 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Βίντεο συγκρίνει το πρώτο iPhone με το iPhone 11 Pro ως προς τον σχεδιασμό, την κάμερα κ.α

    Μέχρι και σήμερα είχαμε μια σειρά από συγκριτικά τεστ του iPhone 11 Pro απέναντι σε Android ναυαρχίδες, DSLR κάμερες και πάει λέγοντας. Ο γνωστός YouTuber MKBHD κοινοποίησε ένα πολύ διαφορετικό συγκριτικό αυτή την φορά μιας και απέναντι από το iPhone 11 Pro βρέθηκε το πρώτο iPhone της Apple.

    Σε ότι αφορά τον σχεδιασμό οι αλλαγές είναι εύκολα αναγνωρίσιμες. Το πρώτο iPhone είχε μια μικρή αλλά στιβαρή υπογραφή με μια οθόνη στις 3.5 ίντσες. Τα χρόνια περάσαν και το iPhone μεγάλωσε αισθητά σε αυτό τον τομέα.

    Ένα από τα σημεία του βίντεο που έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι το συγκριτικό στην κάμερα των δύο συσκευών. Σε ορισμένες συνθήκες το πρώτο iPhone της Apple ακόμη μπορεί να κάνει λήψη μιας φωτογραφίας που να είναι αξιοπρεπή από κάθε άποψη.

    Δεν αποτελεί μυστικό ότι το iPhone έχει διανύσει ένα πολύ μεγάλο δρόμο τα τελευταία χρόνια. Αυτό το βίντεο παρουσιάζει και τονίζει τις αλλαγές που έχουν γίνει και παράλληλα μας θυμίζει το πόσο υπέροχη συσκευή ήταν το πρώτο iPhone την εποχή που κυκλοφόρησε στην αγορά.

    Δείτε το βίντεο παρακάτω:

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles