16 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Βάση νέας φήμης η Apple μπορεί να λανσάρει τα AirPods 3 στις 18 Μάϊου

    Έχουμε ακούσει και διαβάσει πολλές φήμες για τα 3ης γενιάς AirPods εδώ και πολύ καιρό αλλά η Apple δεν έχει κάνει κάποια επίσημη ανακοίνωση ακόμη για αυτά. Σήμερα είχαμε μια νέα που υποστηρίζει πως αυτά θα γίνουν διαθέσιμα την Τρίτη που μας έρχεται και πιο συγκεκριμένα στις 18 Μάϊου.

    Οι φήμη αυτή έρχεται από τον YouTuber Luke Miani και πρώτα κοινοποιήθηκε στο AppleTrack website. Σύμφωνα με τις πηγές του τα AirPods 3 είναι έτοιμα και η Apple θα τα ανακοινώσει μέσω δελτίο τύπου στις 18 του μηνός. Αναφέρει επίσης πως η εταιρεία μπορεί να ανακοινώσει και το νέο Apple Music HiFi την ίδια ημερομηνία.

    Miani, who we reached out to, said that new AirPods could be announced on May 18 via a press release that could also include a ‘Apple Music HiFi’ debut. AppleTrack has heard privately that Apple is planning to release new AirPods in the coming weeks.

    Αν και ο Miani δεν έχει κάποιο ιστορικό επιβεβαιωμένων φημών σε ότι έχει να κάνει με διαρροές για την Apple μια αναφορά στις αρχές του μήνα είχε ήδη κάνει λόγο πως τα AirPods 3 θα γινόντουσαν διαθέσιμα τις επόμενες εβδομάδες.

    Όσο αφορά το HiFi πλάνο της Apple Music υπηρεσίας το 9to5Mac ήδη έχει βρει αποδείξεις για την ύπαρξη του στον πηγαίο κώδικα της iOS 14.6 beta.

    Πίσω τώρα στα AirPods 3 για αυτά έχουμε εδώ και καιρό δει ακόμη και φωτογραφίες που έχουν κάνει τον γύρω του διαδικτύου λογικά από mockups αυτών από σχεδιαγράμματα που έχουν διαρρεύσει.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.