22.8 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Η Apple κάνει το chip του Face ID αισθητήρα μικρότερο στα επερχόμενα iPhones και iPads

    H Apple έχει σκοπό να παρουσιάσει ένα σημαντικά μικρότερο chip για τον αισθητήρα του Face ID στα επερχόμενα iPhones και iPads σύμφωνα με δημοσίευμα του DigiTimes.

    face id scan
    Η Apple με αυτή της την κίνηση θα γλυτώσει έξοδα κατασκευής ενώ παράλληλα θα μπορέσει να έχει σε παραγωγή περισσότερα τέτοια chips.

    Το νέου σχεδιασμού VCSEL chip μπορεί να δώσει επίσης την δυνατότητα στην Apple να φέρει νέες λειτουργίες στον αισθητήρα αλλά το DigiTimes δεν κάνει κάποια εικασία στο ποιες θα μπορεί να είναι αυτές. Φυσικά αυτή η αλλαγή δίνει και μεγαλύτερο ελεύθερο χώρο.

    Αυτό το νέο Face ID chip και σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα θα χρησιμοποιηθεί στα νέα iPhone και iPad από το 2021 και έπειτα. Οι πρώτες συσκευές που θα το έχουν θεωρητικά θα είναι τα iPhone 13 και iPhone 13 Pro καθώς και τα επόμενης γενιάς iPad Pro.

    Προηγούμενο δημοσίευμα του DigiTimes ανέφερε πως το notch στην iPhone 13 σειρά θα μειωθεί σε μέγεθος χάρη σε έναν ανασχεδιασμό της κάμερας στο εμπρόσθιο μέρος.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.