21.7 C
Athens
Thursday, April 18, 2024
More

    Πώς να παίξετε PC παιχνίδια σε Mac, iPhone, ή iPad με την Nvidia GeForce Now υπηρεσία

    Τα Apple προϊόντα δεν έχουν την φήμη ότι είναι τρομερά για παιχνίδια αλλά η Nvidia θέλει να το αλλάξει αυτό. Η GeForce NOW cloud gaming υπηρεσία που αυτόματα μεταμορφώνει το Mac, iPhone ή iPad σε ένα gaming μηχάνημα είναι πλέον διαθέσιμη.

    Πώς δουλεύει

    Με την GeForce Now μπορείτε να παίξετε τους τίτλους από την βιβλιοθήκη σας που είναι από Steam, Uplay, Epic Games, και GOG, και έτσι δεν χρειάζεται να αγοράσετε εκ νέου τίτλους που ήδη έχετε. Επίσης έχετε πρόσβαση σε πάνω από 800 τίτλους PC παιχνιδιών και πάνω από 80 δωρεάν τίτλους όλους προσβάσιμους από το iPhone, iPad ή Mac.

    M1 Mac Συμβατότητα

    Τα M1 Macs είναι πλήρως συμβατά και έτσι με το GeForce Now έχετε και την καλύτερη Mac εμπειρία αλλά και φανταστικές επιδόσεις.

    Τα πλεονεκτήματα του Cloud Gaming

    Η λήψη μεγάλων αναβαθμίσεων στα παιχνίδια μπορεί να προκαλούν στους περισσότερους από εσάς πονοκεφάλους. Πάρα αυτά με την GeForce Now υπηρεσία όλα είναι στο cloud κάτι το οποίο σημαίνει πως τόσο η ίδια η υπηρεσία όσο και οι τίτλοι παιχνιδιών αναβαθμίζονται στο παρασκήνιο σε πραγματικό χρόνο χωρίς εσείς να έχετε κάποια καθυστέρηση. Με τα saves επίσης να γίνονται στο cloud αυτό σημαίνει πως μπορείτε να ξεκινήσετε ένα παιχνίδι στο σπίτι σας και εν συνεχεία να συνεχίσετε να παίζετε ενώ είστε πχ στο λεωφορείο από μια mobile συσκευή σας.

    Περισσότερα θα βρείτε στο GeForce Now website.

    Η υπηρεσία GeForce Now έχει δωρεάν εγγραφή αλλά μπορείτε να αναβαθμίσετε την συνδρομή σας για να έχετε γρηγορότερη πρόσβαση στους GeForce cloud servers μαζί με άλλα καλούδια όπως DLSS.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.