Saturday, July 27, 2024

Αυτά είναι πιθανόν τα βασικά χαρακτηριστικά και η τιμολόγηση της iPhone 13 σειράς

Περιμένουμε από μέρα σε μέρα πλέον την Apple να αποστείλει τις προσκλήσεις για το πρώτο της event του Φθινοπώρου όπου και ιστορικά θα παρουσιάσει την νέα σειρά iPhones της.  Η νέα σειρά iPhone που είναι σχεδόν βέβαιο πως θα έρθει με τον αριθμό 13 φημολογείται εικάζεται πως θα λανσαριστεί στην αγορά στις 24 Σεπτεμβρίου με τις προ παραγγελίες να ξεκινούν λίγο νωρίτερα. Και φέτος αναμένουμε 4 μοντέλα. Σύμφωνα λοιπόν με το theapplehub στο Instagram αυτά είναι τα βασικά specs και οι τιμολογήσεις.

iPhone 13 Mini

Το μικρότερο iPhone της οικογένειας και φέτος, μάλλον για τελευταία φορά, κάνει την εμφάνιση του. Σύμφωνα πάντα με όσα διέρρευσαν το iPhone 13 Mini θα έχει μια OLED 5,4 ιντσών. Το νέο μοντέλο θα έρθει επίσης με notch που θα διαθέτει τεχνολογία Face ID 2.0. Στην καρδιά του θα χτυπάει ο A15 Bionic SoC επεξεργαστής με βελτιωμένη συνδεσιμότητα 5G και υποστήριξη Wi-Fi 6E. Στο πίσω μέρος συναντούμε την νέα διάταξη «διαγώνιας κάμερας» με μια κύρια μονάδα και μια εξαιρετικά ευρεία κάμερα με διάφραγμα f/1.8. Η ρύθμιση θα υποστηρίζει επίσης τη λειτουργία πορτραίτου σε βίντεο και μάλλον και αστροφωτογραφία. Το iPhone 13 Μini θα έχει μια μπαταρία στις 2.406 mAh. Θα υπάρχει φόρτιση 25 W, η οποία θα φορτίζει το κινητό σε λιγότερο από μία ώρα. Αναμένουμε κάποιους νέους χρωματισμούς και χωρητικότητες στα 64 GB, 128 GB και 256 GB. Η τιμή του iPhone 13 mini εικάζεται πως θα ξεκινάει από τα $699.

iPhone 13

Το βασικό μοντέλο θα ακολουθήσει και αυτό σχεδιαστικά το mini και έτσι θα έχουμε ένα μικρότερο notch.

Το βασικό μοντέλο θα φέρει επίσης σημαντικές αναβαθμίσεις, συμπεριλαμβανομένης της μικρότερης εγκοπής. Θα ενσωματώνει μια οθόνη OLED 6,1 ιντσών με Face ID 2.0. Στο εσωτερικό παρών και εδώ θα είναι ο νέος Apple A15 Bionic, επεξεργαστής που θα φέρει και καλύτερη υποστήριξη 5G και Wi-Fi 6E. Υπάρχει επίσης μια ρύθμιση διπλής κάμερας με την ίδια διάταξη και χαρακτηριστικά με το 13 mini. Η μπαταρία του θα είναι στις 3.095 mAh. Το νέο μοντέλο διαθέτει επίσης φόρτιση 25W. Οι χωρητικότητες θα διαμορφώνονται στα 64 GB, 128 GB και 256 GB ενώ η τιμολόγηση του θα ξεκινάει από τα $799.

iPhone 13 Pro

Το iPhone 13 Pro έχει την ίδια OLED οθόνη 6,1 ιντσών αλλά θεωρείται βέβαιο πως θα έχει καλύτερη ανάλυση από το iPhone 13. Για την οθόνη θα συναντήσουμε εδώ το νέο χαρακτηριστικό με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και μάλλον θα έχουμε και λειτουργία Always-On Display της. Η συσκευή θα διαθέτει μικρότερο notch με Face ID 2.0. Στο εσωτερικό θα υπάρχει ο A15 Bionic επεξεργαστής που που θα φέρει και καλύτερη υποστήριξη 5G και Wi-Fi 6E. Η διάταξη των καμερών εδώ δεν αλλάζει και παραμένει ως έχει με τρείς φακούς. Η Apple θα φέρει ένα ProRes χαρακτηριστικό για τις λήψεις βίντεο καθώς και το Portrait mode για πρώτη φορά σε βίντεο ενώ και εδώ εικάζεται πως θα έχουμε υποστήριξη αστροφωτογραφίας. Το iPhone 13 Pro θα έχει μια μπαταρία στις 3.095 mAh με φόρτιση 25 W και μάλλον θα έχουμε και την έλευση νέου χρώματος. Ο αποθηκευτικός χώρος θα ξεκινάει από τα 128 GB με μεγίστες επιλογές τα 512 GB και για πρώτη φορά το 1 TB. Η τιμή εκκίνησης του θα είναι τα $999.

iPhone 13 Pro Max

Η ναυαρχίδα της Apple θα διαθέτει οθόνη OLED 6,7 ιντσών και το νέο χαρακτηριστικό στον ρυθμό ανανέωσης της στα 120 Hz ProMotion καθώς και Always On Display με το notch και εδώ να είναι μικρότερο με Face ID 2.0 . Στην καρδιά του θα χτυπάει ο A15 Bionic SoC επεξεργαστής με βελτιωμένη συνδεσιμότητα 5G και υποστήριξη Wi-Fi 6E. Η διάταξη των καμερών εδώ δεν αλλάζει και παραμένει ως έχει με τρείς φακούς. Η Apple θα φέρει ένα ProRes χαρακτηριστικό για τις λήψεις βίντεο καθώς και το Portrait mode για πρώτη φορά σε βίντεο ενώ και εδώ εικάζεται πως θα έχουμε υποστήριξη αστροφωτογραφίας. Η του μπαταρία θα είναι στις 4.352 mAh με φόρτιση 25 W. Αναμένουμε και εδώ την εισαγωγή ενός νέους χρώματος. Ο αποθηκευτικός χώρος και εδώ θα ξεκινάει από τα 128 GB και θα φτάνει τα1 TB ενώ η τιμολόγηση του θα ξεκινάει από τα $1.099.

Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

Dimitrios Georgoulas
Dimitrios Georgoulas
Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.