15.3 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    To αξεσουάρ που θα μπορεί να μεταμορφώσει το ρολόι σας σε ένα smartwatch [Video]

    1

    Νομίζουμε πως στις μέρες μας πλέον μπορούμε να πούμε πως τα smartwatches είναι έξυπνες wearable συσκευές που μπορούν χρηστικά να μας συντροφεύουν στην καθημερινότητα μας. Αρχικά απλά ήταν ένα ακόμη σύστημα ειδοποιήσεων του smartphones μας αλλά γρήγορα αυτό μεταμορφώθηκε σε μια νέα αγορά πολλών δισεκατομμύριων με εταιρείες όπως η Samsung, LG, Sony αλλά και η Apple να μάχονται για ένα μερίδιο σε αυτή.

    Βέβαια πέρα από τα παραπάνω τρανταχτά ονόματα πάντα θα υπάρχουν και καινοτόμες προτάσεις από μικρότερες εταιρείες. Έτσι λοιπόν στην περίπτωση μας έχουμε κάτι τέτοιο από το Kairos T-Band – μια ιδέα και υλοποίηση που πρόσφατα χρηματοδοτήθηκε στο Indiegogo.

    2

    To Τ-Band είναι πραγματικά όμορφο αλλά εκεί που μας κέρδισε είναι με την καινοτομία του μιας και αυτή βασίζεται στην μεταμόρφωση του αγαπημένου σας ρολογιού σε ένα smartwatch.

    Το T-band θα βγει σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις. Το πρώτο μοντέλο, Τ-Band ND, θα προσφέρει ένα βασικό σύστημα ειδοποιήσεων και γνωστοποιήσεις υγείας αλλά χωρίς κάποια οθόνη στο λουράκι του. Το T-Band ND πάει ένα βήμα παραπέρα και προσθέτεί ένα LED πάνελ και ειδοποιήσεις κειμένου. Τέλος το Τ-Band OD έχει μια πλήρη OLED οθόνη και αισθητήρα αφής. Και οι τρεις επιλογές θα τρέχουν αυτό που η εταιρεία ονομάζει Kairos OS.

    33

    Μπορείτε να πάρετε μια ιδέα για την καινοτόμα αυτή ιδέα στο παρακάτω βίντεο:

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles