20.9 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Αναλυτές προβλέπουν έσοδα 51 δις $ για το Q4 αυξημένα κατά 21% σε σχέση με πέρσι!

    aapl-q4-2015

    Σύμφωνα με το Reuters, πολλοί ανεξάρτητοι αναλυτές συμφωνούν ότι τα έσοδα της Apple για το Q4 θα είναι αυξημένα κατά 21% σε σχέση με πέρσι αγγίζοντας τα 51 δις $. Αυτό το ποσό έρχεται σε συμφωνία με τις οδηγίες που έδωσε η ίδια η εταιρεία στο προηγούμενο Q  και προέβλεπε έσοδα 49-51 δις $. Οι αναλυτές επίσης προβλέπουν καθαρό κέρδος 10,7 δις $ ή 1.88$ ανά μετοχή αν προτιμάτε, σαφώς αυξημένα από τα περσινά 1.42$ ανά μετοχή…..

    Η Apple θα έχει εκτενή ανάλυση των αποτελεσμάτων της πιο αργά μες στη μέρα. Η μετοχή της  είχε μια αύξηση 7.9% μέχρι και χτες όταν έπεσε ελάχιστα στα 115$.

    Οι αναλυτές αναμένουν πωλήσεις 48 εκατ. iPhones για το συγκεκριμένο τρίμηνο, 24% περισσότερα από πέρσι – κάτι που κυρίως οφείλεται ότι η Κίνα ήταν στο πρώτο κύμα χωρών που τα παρέλαβε. Οι επενδυτές αναμένουν με περισσότερη αγωνία τις οδηγίες που θα δώσει η Apple για το τρίμηνο των γιορτών παρά για αυτό που πέρασε.

    Τέλος, η KGI αναμένει πτώση πωλήσεων για τα iPad και τα Mac σε σχέση με το Q4 του περσινού έτους. Όσον αφορά το Apple Watch τόσο οι αναλυτές όσο και η ίδια η εταιρεία αποκλείεται να έχουν συγκεκριμένο νούμερο.

    σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles