Ανακοίνωση νικητών/νικητριών ΑppleWorldHellas Live event 9/9/14

0
274

Winners

Αγαπητά μέλη, αναγνώστες και φίλοι μας,

Ακόμη ένα μεγάλο event του AppleWorldHellas έλαβε χώρα την Τρίτη 9/9/14. Για ακόμη μια φορά η συμμετοχή σας ήταν τεράστια και ξεπέρασε τις προηγούμενες και για αυτό σας ευχαριστούμε.

Να σας υπενθυμίσουμε πως εσείς είστε η κινητήρια δύναμη μας για να συνεχίσουμε να κάνουμε ότι κάνουμε και εσείς καθορίζετε με την καθημερινή σας συμμετοχή στα social media και στο φόρουμ τα πόσα δώρα και giveaways μπορούμε να σας προσφέρουμε.

Πριν κλείσει το 2014 σας έχουμε μοιράσει 3 iPhones, 2 iPhone 5S και ένα iPhone 4 καθώς και δώρα που η συνολική τους αξία συνολικά μέχρι στιγμής ξεπερνάει κατά πολύ τα 3000 ευρώ. Δεν χρειάζεται να μας ευχαριστείτε μιας και εσείς το καταφέρατε αυτό.

Και αν μέσα στο 2014 με την δυναμική που έχουμε δώσαμε όλα τα παραπάνω φανταστείτε τι έχει να γίνει αν μεγαλώσει η παρέα μας και άλλο – Στηρίξτε μας λοιπόν καθημερινά και οι εκπλήξεις και τα δώρα δεν πρόκειται να σταματήσουν.

Ας περάσουμε λοιπόν στους νικητές/νικήτριες του live event μας.

Σημαντικό:

1) Οι νικητές των δώρων θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τον εκάστοτε διαχειριστή ή συντονιστή του φόρουμ μέσω ΠΜ εντός 48 ωρών από την ανακοίνωση αυτή για να κατοχυρώσουν το δώρο τους. Μετά την πάροδο αυτού του χρόνου το δώρο θα περάσει σε άλλο μέλος μετά από νέα κλήρωση

2) Για τους νικητές που είναι από το Facebook θα πρέπει να μας στείλουν και το username που έχουν στο φόρουμ μας

3) Όλα τα δώρα θα δοθούν απ ευθείας από τους χορηγούς μας και όχι από εμάς – Έτσι θα έχετε καλύτερη αποστολή των προϊόντων που κερδίσατε ή την επιλογή να πάτε αυτοπρόσωπος να τα παραλάβετε με μια ταυτότητα κλπ

AppleWorldHellas Live Event: 10 Promo Codes για την εφαρμογή “Radium”

10608629_722301891150587_1296505586492802548_o

Λίγα λόγια για τον χορηγός μας:

Το Radium θεωρείται από πολλούς η καλύτερη εφαρμογή παρακολούθησης Internet radio για Mac αλλά και για το iPhone.

Μπορείτε να βρείτε σταθμούς σε πραγματικό χρόνο με βάση το όνομα, το είδος ή την περιοχή, και να συντονιστείτε στα αγαπημένα σας ραδιόφωνα με ένα μόνο κλικ. Το Radium διαθέτει πάνω από 8000 υψηλής ποιότητας σταθμούς, Smart Equalizer και Wish List. Μπορείτε να αποθηκεύσετε και να διαχειριστείτε εύκολα τους αγαπημένους σας σταθμούς, και να μοιραστείτε ένα κομμάτι που σας αρέσει στο Twitter απευθείας από το εξώφυλλο του άλμπουμ.

 1. Ανδρέας Ροδόπουλος (AWH)
 2. gmanthos(AWH)
 3. Andreou Giannis(FB)
 4. philip23(AWH)
 5. Azureus32(AWH)
 6. Giorgos Evageliou(FB)
 7. Corinna Petridou(FB)
 8. Giorgos Loukakis(FB)
 9. Yannis Tzav(FB)
 10. Martina Loukidi(FB)

Για την ταυτοποίηση των στοιχείων και την κατοχύρωση του δώρου σας επικοινωνήστε με τον Eliac7

AppleWorldHellas Live Event: Wireless Analysis Scale & Wireless Blood Pressure Wrist Monitor – iHealth

iHealth

Λίγα λόγια για τον χορηγός μας:

iHealth πρόκειται για μια κολοσσιαία γαλλική εταιρία που δραστηριοποιείται στον χώρο της άθλησης και γενικότερα της σωματικής υγείας και ανταγωνίζεται άλλες που εντάσσονται στον ίδιο τομέα όπως η Jawbone, η Misfit, η Nike , η Fitbit κ.α.

 1. Christ Lavas (FB) – Wireless Analysis Scale
 2. haris_g7(AWH Member) – Wireless Analysis Blood Pressure

Για την ταυτοποίηση των στοιχείων και την κατοχύρωση του δώρου σας επικοινωνήστε με τον Eliac7

AppleWorldHellas Live Event: Δωροεπιταγές συνολικής αξίας 250€ (5×50 ευρώ) – iSystem 

isystem

Λίγα λόγια για τον χορηγός μας:

Για ακόμη ένα event η iSystem θα αποτελέσει μέγα χορηγό μας δίνοντας σε όλους εσάς 5 δωροεπιταγές των 50€, συνολικά δηλαδή 250€ για να τα αξιοποιήσετε οπουδήποτε θέλετε εσείς! Η εταιρεία και για εμάς ο καλύτερος Apple Premium Reseller στην Ελλάδα έχει δώσει τα τελευταία χρόνια μέσω του AppleWorldHellas δώρα σε όλους εσάς που η συνολική τους αξία ξεπερνάει κατά πολύ τα 2000 ευρώ!!

Γιατί να προτιμήσετε την iSystem για την επόμενη αγορά σας:

Γνωρίζουμε τα Προϊόντα της Apple καλύτερα απ’ τον καθένα

Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε

Πιστοποιημένη και εκπαιδευμένη ομάδα είναι εδώ για να μοιραστούν τις γνώσεις τους, να σου εξηγήσουν με απλά λόγια κάθε απορία, να δώσουν τεχνική λύση σε κάθε πρόβλημα για κάθε ζήτημα, από τη χρήση ενός iPod, μέχρι την υποστήριξη αναγκών μιας εταιρείας.

Δοκίμασε τα προϊόντα μας από κοντά

Η ομάδα μας θα σου προσφέρει την ευκαιρία να δοκιμάσεις ο ίδιος όλα τα προϊόντα της Apple. Μη διστάσεις λοιπόν να ζήσεις από κοντά την εμπειρία ενός υπολογιστή Apple, iPod, iPad ή iPhone.

Υποστήριξη και μετά την πώληση

Συνεχίζουμε και σε υποστηρίζουμε και μετά την πώληση. Σε βοηθάμε να ανακαλύψεις και να αξιοποιήσεις τις θαυμαστές ιδιότητες του νέου σου Apple και αναλαμβάνουμε το service με την ιδιότητα του εξουσιοδοτημένου (Premium Service Provider) του Mac υπολογιστή σου, του iPod, του iPad ή οποιοδήποτε άλλου αξεσουάρ της Apple.

Όλα τα προϊόντα της Apple και ακόμα περισσότερα

Σε έναν από τους μεγαλύτερους χώρους, αποκλειστικά με προϊόντα Apple και αξεσουάρ ειδικά για τα προϊόντα αυτά, μπορείς να δεις από κοντά όλα τα τελευταία πρωτότυπα αξεσουάρ σε θήκες, καλώδια, gadgets, ηχεία, βάσεις, ακουστικά ή προγράμματα που θα αναζητήσεις!

 1. Sakis697 (AWH Member)
 2. Ahingel (AWH Member)
 3. Konstantina Kostia Dorli (AWH Member)
 4. Andreou Giannis (FB)
 5. Παναγιώτης Απος (FB)

Για την ταυτοποίηση των στοιχείων και την κατοχύρωση του δώρου σας επικοινωνήστε με τον iDimitris

AppleWorldHellas Live Event: Wallytech Ακουστικά – MrService.gr

Earpod

Λίγα λόγια για τον χορηγός μας:

Η εταιρία Mr.Service ιδρύθηκε το 2008 με σκοπό να προσφέρει υπηρεσίες επιδιορθώσεων και αναβαθμίσεων κινητών τηλεφώνων SmartPhone, Laptop και σταθερών υπολογιστικών συστημάτων στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της Ελληνικής αγοράς.  Είμαστε τεχνικοί που εργαζόμαστε ομαδικά και ενδιαφερόμαστε για τους πελάτες μας και την ποιότητα της εργασίας που προσφέρουμε. Λόγω της πολυετής εμπειρίας μας μπορούμε να σας εγγυηθούμε την ταχύτατη εξυπηρέτηση καθώς και το χαμηλότερο δυνατό κόστος ελέγχου, ανταλλακτικών και επιδιόρθωσης.” Οι εκατοντάδες πελάτες που απέκτησε η εν λόγω εταιρεία όλα  αυτά τα χρόνια αποτελούν την καλύτερη απόδειξη για να τους εμπιστευτείτε.

 1. dim29 (AWH Member)
 2. Simakos (AWH Member)

Για την ταυτοποίηση των στοιχείων και την κατοχύρωση του δώρου σας επικοινωνήστε με τον Raz0rX

AppleWorldHellas Live Event: Κλήρωση iPhone 4 – MrService.gr (Λευκό ή Μαύρο)

iPhone

 1. Αυγουστινακης Χρήστος (FB)

Για την ταυτοποίηση των στοιχείων και την κατοχύρωση του δώρου σας επικοινωνήστε με τον Raz0rX

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΑΣ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΚΑΙ ΔΩΡΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!

Σχολιασμός στο φόρουμ