Έχετε πρόβλημα με την Apple θήκη φόρτισης για τα iPhone XS / XR; Η Apple ξεκίνησε ένα πρόγραμμα αντικατάστασης τους

0
439

Η Apple ξεκίνησε σήμερα ένα πρόγραμμα αντικατάστασης για την iPhone XS Smart Battery θήκη και την iPhone XR Smart Battery θήκη. H εταιρεία αναφέρει πως οι προβληματικές αυτές θήκες πουλήθηκαν από τον Ιανουάριο του 2019 μέχρι και τον Οκτώβριο του 2019 και οι χρήστες τους μπορεί να έχουν θέματα με την φόρτιση της συσκευής τους.

Θέματα που έχουν αναφερθεί με αυτές τις θήκες είναι ελλιπής φόρτιση όταν τοποθετείτε η συσκευή ή σε κάποιες περιπτώσεις ακόμη και καθόλου φόρτιση. Αν έχετε αγοράσει μια τέτοια θήκη που παρουσιάζει τέτοια θέματα τότε δικαιούστε μια άμεση αντικατάσταση με μια νέα σύμφωνα και με το κείμενο της Apple εδώ

Το πρόγραμμα αυτό δωρεάν αντικατάστασης καλύπτει την πλειοψηφία των iPhone XR, iPhone XS και iPhone XS Max Smart Battery θηκών.

Η Apple τονίζει πως δεν υπάρχει κάποιο θέμα ασφαλείας με τις μπαταρίες αυτών των θηκών κάτι το οποίο σημαίνει πως οι χρήστες δεν θα πρέπει να ανησυχούν τόσο για την δική τους ασφάλεια όσο και την ασφάλεια των συσκευών τους που είναι τοποθετημένες μέσα σε αυτές.

Για να πάρετε την αντικατάσταση θα πρέπει να επικοινωνήσετε με ένα εξουσιοδοτημένο service της Apple στην χώρα μας όπως η iSystem.