Η Apple Music υπηρεσία σταθερά αυξάνει τους συνδρομητές της τα τελευταία χρόνια πιέζοντας όλο και περισσότερο το Spotify. Σήμερα μια νέα αναφορά από την The Wall Street Journal κάνει λόγω πως η Apple κατάφερε να ξεπεράσει τους συνδρομητές του Spotify στην Αμερική για πρώτη φορά.

Καμία από τις δύο εταιρείες δεν κοινοποιεί του αριθμούς των συνδρομητών που έχουν ανά χώρα αλλά η WSJ αναφέρει πως η πηγή που μετέφερε σήμερα την παραπάνω είδηση είναι πολύ κοντά σε αυτό το θέμα.

Στο τέλος Φεβρουαρίου η Apple Music ανέφερε πως είχε 28 εκατομμύρια συνδρομητές στην Αμερική με το Spotify να έρχεται στην δεύτερη θέση με 2 εκατομμύρια συνδρομητές λιγότερους.

Αυτό που ισχύει αυτή την στιγμή είναι πως η Apple Music υπηρεσία έχει ένα ρυθμό ανάπτυξης πολύ μεγαλύτερο από αυτόν που έχει η Spotify μουσική υπηρεσία.

Αν κάποιος συνυπολογίσει τους χρήστες του Spotify στην Αμερική που δεν πληρώνουν συνδρομή τότε τα πράγματα αντιστρέφονται με την Apple Music υπηρεσία να είναι σε δεύτερη θέση. Πάρα αυτά αυτοί οι Spotify λογαριασμοί προσφέρουν μηδαμινά έσοδα στην εταιρεία.