Είμαστε μόλις μερικές μέρες στο νέο έτος και το Apple Watch συνεχίζει να σώζει ζωές με αμείωτο ρυθμό. Ο Jorge Freire Jr. γυρνούσε σπίτι του όταν το Apple Watch του τον ειδοποίησε πως είχε ένα ανεβασμένο καρδιακό ρυθμό. Τελικά αποδείχθηκε πως έπασχε από ταχυκαρδία μια πάθηση που μπορεί να οδηγήσει σε έμφραγμα και φυσικά στον θάνατο.

Ο ίδιος κοινοποίησε την ιστορία του.

“Επέστρεφα από το Sao Paulo όταν το Apple Watch μου ξεκίνησε να δονείται. Είδα το μήνυμα που έγραφε πως οι καρδιακοί μου παλμοί ήταν πάνω από 140 για περισσότερο από 10 λεπτά ή κάτι τέτοιο. Όταν έλεγξα την εφαρμογή Heart Rate είδα ότι η παλμοί μου είχαν φτάσει τους 170 καθώς περπατούσα και άμεσα σκέφτηκα πως δεν θα έπρεπε σε καμιά περίπτωση να είναι τόσο υψηλοί. Πήγα σπίτι κάθισα να ηρεμήσω για μισή ώρα και να δω αν οι παλμοί μου θα επανερχόντουσαν στο φυσιολογικό. Αντί αυτού είχαν σταθεροποιηθεί στους 160. Είχα ταχυκαρδία. Πήγα άμεσα στα Επείγοντα και μόλις τους έδειξα τις μετρήσεις του Apple Watch μου με έκαναν άμεσα εισαγωγή. Η πίεση μου ήταν και αυτή στα ύψη και όντως είχα ταχυκαρδία. Αυτό το μικρό ρολόι τελικά είχε τόσο δίκαιο”

Ο ίδιος πλέον δηλώνει πως αν δεν είχε το Apple Watch Series 5 μαζί του ίσως να μην μπορούσε να πει αυτή την ιστορία τώρα. Τελικά για τον ίδιο απέφυγε τα χειρότερα και πλέον είναι υπό φαρμακευτική αγωγή μιας και μέχρι πρότινος δεν είχε διαπιστώσει πως έπασχε από ταχυκαρδία.