Thursday, May 28, 2020

O Steve Wozniak εξηγεί το μεγάλο πρόβλημα που έχει με το iPhone X

Μετά από την επίσημη του δήλωση πως δεν θα αγοράσει το iPhone X ο Steve Wozniak συνιδρυτής της Apple ανέφερε πως τελικά ο Tim Cook του έστειλε ένα για να το δοκιμάσει.

Ο ίδιος δεν εξέφρασε μέχρι σήμερα τις απόψεις του για την ναυαρχίδα της Apple αλλά την περασμένη εβδομάδα εξέφρασε αυτό που τον εκνευρίζει περισσότερο με το εν λόγω iPhone σε μια ομιλία του στην Στοκχόλμη.

Παλαιότερα ο ίδιος είχε δηλώσει:

“Είμαι χαρούμενος με το iPhone 8 μου που είναι ουσιαστικά το ίδιο με το iPhone 7 που ήταν το ίδιο με το iPhone 6 για εμένα” 

Όταν ο Cook το έστειλε ένα iPhone X μετά και από αυτή την δήλωση του είχε αναφέρει πως εν μέρη του αρέσει η νέα συσκευή της Apple.

Οι τελευταίες του όμως απόψεις δεν ήταν τόσο κολακευτικές για την συσκευή. Ο ίδιος λοιπόν κατά την ομιλία του έφερε ως παράδειγμα το iPhone Χ για να παρουσιάσει συσκευές που σε μπερδεύουν.

“Το Power κουμπί στην μια πλευρά της συσκευής κάνει κάτι διαφορετικό αν το κάνεις κλικ πολύ γρήγορα, ή αν το κάνεις κλικ δύο φορές, ενώ κάνει κάτι τελείως διαφορετικό αν του κάνεις κλικ μια τρίτη φορά.”

Ο ίδιος τόνισε πως πάντα του αρέσουν οι συσκευές που είναι απλές στην χρήση και κάνουν κάτι απευθείας. Ο ίδιος φαίνεται να πιστεύει πως με το iPhone X η Apple παρέκκλινε από το όραμα που είχε θέση ο ίδιος και ο Steve Jobs και που ήταν η δημιουργία καινοτόμων αλλά συνάμα απλών για τον χρήστη συσκευών.

Ο ίδιος κατέληξε για το εν λόγω θέμα αναφέροντας πως του πήρε καιρό για να μάθει τους νέους συνδυασμούς κουμπιών του iPhone X και ειδικά του να μην κατά λάθος καλεί το 911.

Dimitris Georgoulas
O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

Η LG πήρε παραγγελία για 20M OLED iPhone οθόνες φέτος βάζοντας τέλος στο μονοπώλιο...

Αν και η Samsung μέχρι και σήμερα είχε την αποκλειστικότητα ως προς την προμήθεια OLED οθονών για της ναυαρχίδες της Apple είχαμε...

Η Apple σταμάτησε να υπογράφει την iOS 13.4.1, μην επιτρέποντας τα downgrades από την...

Η Apple την περασμένη εβδομάδα κυκλοφόρησε την iOS 13.5 στο ευρύ κοινό φέροντας νέα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις στο παρασκήνιο.

Το iPhone 11 αντικαθιστά το iPhone XR ως το smartphone με τις περισσότερες πωλήσεις...

Το iPhone 11 ήταν εκείνο το smartphone που σημείωσε τις περισσότερες πωλήσεις παγκοσμίως το πρώτο τρίμηνο του 2020 σύμφωνα με την εταιρεία...

Αυτά τα jailbreak tweaks δείχνουν γιατί το jailbreak είναι εδώ για να μείνει |...

Πλέον με την ευρεία διάθεση του unc0ver 5 jailbreak που καλύπτει όλες τις συσκευές που έχουν εγκατεστημένη την iOS 13.5 μια νέα...

Apple Pro Display XDR | Βραβεύτηκε ως η καλύτερη οθόνη της χρονιάς

Η Apple την περσινή χρονιά κυκλοφόρησε την Pro Display XDR - την απάντηση της στον χώρο των οθονών που απευθύνονται σε επαγγελματίες...

Οι παραβιάσεις δεδομένων έχουν πολλαπλά κόστη

Τα περιστατικά ψηφιακής ασφάλειας δεν κοστίζουν στις επιχειρήσεις μόνο σε χρήμα. Συχνά συμβάλουν και σε μια αρνητική εργασιακή εμπειρία, η οποία με...
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!