Τα πρώτα foldable smartphones είναι γεγονός στο στρατόπεδο του Android, και μια νέα αναφορά θέλει την Samsung Display να είναι σε συζητήσεις με την Apple έτσι ώστε να παρέχει και σε αυτή τέτοιες foldable οθόνες.

Την ίδια στιγμή είχαμε και το πρώτο render για ένα αναδιπλούμενο iPad.

Σύμφωνα με αναφορά του ET News, η Samsung Display έχει ήδη παραδώσει κάποιες foldable οθόνες στην Apple. Οι οθόνες αυτές έχουν μέγεθος 7.2 ίντσες κάτι το οποίο σημαίνει πως είναι ελαφρώς μικρότερες από την αντίστοιχη που έχουμε στο Galaxy Fold.

Τον προηγούμενο μήνα αναλυτές έκαναν λόγο πως η Samsung μπορεί να κρατήσει την foldable τεχνολογία οθονών μακριά από την Apple για ένα διάστημα έτσι ώστε να ξεχωρίσει για ένα διάστημα στην αγορά με την δική της Galaxy Fold συσκευή. Η σημερινή αναφορά όμως δείχνει πως η Samsung Display προσπαθεί να γίνει προμηθευτής τέτοιων οθονών με παρόμοιο τρόπο που κάνει και με τις OLED οθόνες.

Αυτή την στιγμή η Samsung προμηθεύει τα OLED πάνελ που βρίσκονται στα iPhone XS και iPhone XS Max. Apple και Samsung έχουν συνεργαστεί πολλές φορές για τεχνολογίες οθόνης για τα iPhones και έτσι δεν αποτελεί έκπληξη αν κάτι αντίστοιχο γίνει και για την νέα αυτή foldbale τεχνολογία.

“Γνωρίζουμε πως η Samsung Display έχει παραδώσει μια σειρά οθονών foldable σε Apple και Google έτσι ώστε να συνάψει νέες συνεργασίες στο άμεσο μέλλον και με αυτή την τεχνολογία και τεχνογνωσία.”

Την ίδια στιγμή render εικόνες από την LetsGoDigital μας παρουσιάζει πως θα μπορεί να μοιάζει ένα foldable iPad.