Η Fox Searchlight Pictures κοινοποίησε σήμερα το πρώτο trailer της επερχόμενης ταινίας τρόμου με την ονομασία Ready or Not. Τον πρωταγωνιστικό ρόλο αναλαμβάνει σε αυτή η Samara Weaving (Three BillboardsOutside Ebbing, Missouri, Picnic at Hanging Rock, Ash vs. Evil Dead).

Στην καρέκλα του σκηνοθέτη συναντούμε τους Tyler Gillett και Matt Bettinelli ενώ το σενάριο είναι των Guy Busick και Ryan Murphy.

H Grace μια νεόνυμφη κοπέλα την πρώτη νύχτα γάμου της δέχεται μια πρόσκληση από τους νέους της συγγενείς και τα πεθερικά της. Ουσιαστικά θα πρέπει να συμμετέχει σε ένα εθιμοτυπικό που θυμίζει το κρυφτό έτσι ώστε να μπορέσει να ενταχτεί στην οικογένεια μιας και όπως τις ανακοινώνουν αυτή η πρόκληση είναι ουσιαστικά μια παράδοση για την οικογένεια πολλών χρόνων. Τίποτα όμως δεν είναι όπως δείχνουν και έτσι η Grace σύντομα θα βρεθεί σε έναν αγώνα επιβίωσης για την ίδια της την ζωή.

Το cast συναπαρτίζουν επίσης οι: Andie MacDowell (Groundhog Day), Adam Brody (Shazam!), Mark O’Brien (Halt and Catch Fire), Henry Czerny (Revenge), Kristian Bruun (Orphan Black), Melanie Scrofano (Wynonna Earp) και η Elyse Levesque (The Originals)

Η ταινία κάνει πρεμιέρα στις 23 Αυγούστου του 2019.