Ένα iPad στο κοινό ήταν ο λόγος για το ξέσπασμα του γνωστού ηθοποιού Orlando Bloom την εβδομάδα που μας πέρασε. Κατά την θεατρική του παράσταση του “Killer Joe” ο Bloom σταμάτησε να παίζει 2 φορές για να πει σε συγκεκριμένο άτομο στο κοινό να βάλει το iPad του στην άκρη.

Όπως αναφέρει το Variety, ο θεατρικός κριτικός από το Λονδίνο Mark Shenton έκανε tweet το τι ακριβώς έγινε στην παράσταση. Ο Bloom σε έξαλλη κατάσταση σταμάτησε να παίζει και φώναξε προς το κοινό:

“Θέλω να βάλεις το iPad σου στην άκρη, βάλε αυτό το γαμ…. iPad στην άκρη λέω και εγώ θα περιμένω…”

Εκπρόσωπος του θεάτρου εξήγησε πως το περιστατικό έλαβε γρήγορα τέλος όταν η ομάδα του θέατρο έδρασε ήρεμα και γρήγορα. Τόνισε μάλιστα πως η χρήστη ηλεκτρονικών συσκευών στο εν λόγω θέατρο μπορεί να αποσπάσει την προσοχή πολύ εύκολα τόσο αυτών που παίζουν όσο και του κοινού που παρακολουθεί την παράσταση.

Τα πράγματα πήραν μια διαφορετική τροπή όμως όταν κάποιος απάντησε στο αρχικό tweet του Shenton υποστηρίζοντας πως η γυναίκα που κρατούσε το iPad έκανε μια διαφορετική χρήστη με αυτό. Πιο συγκεκριμένα η εν λόγω γυναίκα είχε προσαρμόσει ένα ανεμιστηράκι στο iPad της και το χρησιμοποιούσε για να δροσιστεί μιας και εσωτερικά του χώρου είχε ιδιαίτερη ζέστη εκείνη την στιγμή.