Ο πρωταγωνιστής του Captain America, Chris Evans, φαίνεται πως έχει ξεκινήσει πάνω στην νέα του δουλειά τώρα που το Avengers: Endgame είναι έτοιμο να κάνει την επίσημη πρεμιέρα του στους κινηματογράφους.

Ο Evans εντοπίστηκε σε τηλεοπτικό σετ της επερχόμενες Apple TV σειράς που θα έχει την ονομασία Defending Jacob και που θα γίνει διαθέσιμη από την νέα Apple TV+ συνδρομητική υπηρεσία.

O Evans είχε ξυριστεί για το γυρίσματα του Endgame αλλά η γενειάδα του φαίνεται πως επέστρεψε στην νέα αυτή και επερχόμενη τηλεοπτική σειρά της Apple.

H Apple έδωσε το πράσινο φως για αυτή την σειρά τον Σεπτέμβριο. Αναμένεται να είναι μια από τις πρώτες σειρές που θα γίνουν διαθέσιμες στην Apple TV+ streaming υπηρεσία που θα δούμε κάποια στιγμή το Φθινόπωρο.

Τα γυρίσματα συνεχίζονται στο Natick, στην Massachusetts.

Ουσιαστικά έχουμε μια μίνι σειρά όπου ο Evans ξεκινάει ως ο πατέρας ενός αγοριού που έχει κατηγορηθεί για φόνο. Η Michelle Dockery του Downtown Abbey θα αναλάβει το ρόλο της μητέρες ενώ τον ρόλο του Jacob τον έχει ο Jaeden Martell. O Evans επίσης έχει και την θέση του executive παραγωγού σε αυτή την σειρά.

Το Defending Jacob είναι βασισμένο στο best selling βιβλίο του William Landry που κυκλοφόρησε πίσω το 2012. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που ο Evans θα κάνει την εμφάνιση του σε μια τηλεοπτική σειρά.