Nodus Access Case III iPhone Xs Max Review: Μια μοναδική δερμάτινη χειροποίητη επιλογή

0
2319

Η Nodus είναι μια εταιρεία από την Αγγλία που ειδικεύεται στις χειροποίητες κατασκευές. Από το 2013 και έπειτα η εταιρεία δημιουργεί προϊόντα που βελτιώνουν την διεπαφή μας με αντικείμενα που χρησιμοποιούμε πιο συχνά. Η εστίαση της λοιπόν είναι σε πορτοφόλια και θήκες για το iPhone και iPad.

Η εταιρεία χάρη στον μοναδικό σχεδιασμό, χειροποίητο χαρακτήρα αλλά και ποιότητα των δερμάτων που χρησιμοποιεί έχει γίνει ένα από τα πιο γνωστά brands στον χώρο αυτό και όχι άδικα.

Στα χέρια μας έφτασε η Access Case III σε χρώμα Chestnut Brown για το iPhone Xs Max.

Δείτε το Unboxing και Hands on βίντεο μας παρακάτω:

Συσκευασία

Η συσκευασία της θήκης φανερώνει τον χειροποίητο χαρακτήρα της. Η εταιρεία έχει κάνει μια πάρα πολύ καλή δουλειά στο να δώσει μια ιδιαίτερη εμφάνιση ακόμη και στο ίδιο το κουτί.

Τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί για την συσκευασία αυτή είναι ανακυκλώσιμα. Η θήκη είναι ορατή σε φωτογραφία στο εμπρόσθιο μέρος ενώ στο πίσω μέρος περιλαμβάνονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες για αυτή και για τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή της.

Σε εμάς έφτασε η μη retail συσκευασία και έτσι δεν είχαμε την δυνατότητα να δούμε την τελική μορφή του κουτιού που θα επιλέξει φέτος η Nodus για την νέα σειρά θηκών της για τα iPhone Xs και iPhone Xs Max.

Αυτό όμως που θα σας εντυπωσιάσει με το που ανοίξετε την συσκευασία είναι η μυρωδιά του δέρματος και όχι δεν είμαστε υπερβολικοί. Πριν τα μάτια σας αντιληφθούν το ίδιο το περιεχόμενο η μυρωδιά του γνήσιου δεψασμένου από λαχανικά ιταλικού δέρματος που χρησιμοποιεί η Nodus θα κεντρίσει την όσφρηση σας με έναν μοναδικό τρόπο.

Εν συντομία λοιπόν έχουμε:

  • Μια portofolio θήκη – θήκη πορτοφόλι για το iPhone χειροποίητη και δερμάτινη
  • Η προσάρτηση του iPhone σε αυτή γίνεται μέσω της τεχνολογίας Micro Suction
  • H θήκη είναι συμβατή πλήρως με ασύρματη φόρτιση
  • Η εσωτερική εσοχή μπορεί να χωρέσει μέχρι και 3 πιστωτικές κάρτες, χαρτονομίσματα ή κάποιες μικρές σημειώσεις
  • Απίστευτα μαλακή υφή για την προστασία του iPhone σας

Σχεδιασμός – Ποιότητα

Όπως έχουμε αναφέρει και σε άλλα review μας είναι ιδιαίτερα σημαντικό για μια θήκη πορτοφόλι να μην δίνει σημαντικό όγκο στην συσκευή κάνοντας την έτσι πιο εργονομική και πρακτική στην καθημερινότητα μας.

Η Nodus Access Case III για το iPhone Xs Max έχει μια πολύ λεπτή υπογραφή και σχεδίαση και παρά το γεγονός ότι μπορεί στην εσωτερική της εσοχή να χωρέσει μέχρι και 3 κάρτες δεν δίνει περιττό όγκο σε καμία περίπτωση στην συσκευή σας.

Η χειροποίητη αυτή θήκη έχει κατασκευαστεί από ιταλικό δέρμα υψηλής ποιότητας που είναι δεψασμένο από λαχανικά και έχει μια άριστη βαφή. Η αίσθηση που θα σας αφήσει στο χέρι σας είναι πραγματικά μοναδική και αμέσως θα καταλάβετε την υψηλή ποιότητα κατασκευής της.

Η θήκη πορτοφόλι της Nodus για το iPhone Xs Max έρχεται σε 4 διαφορετικούς χρωματισμούς και αυτούς των Chesnut Brown, Ebony Black, Dark Teal & Taupe Grey.

Εσωτερικό της θήκης η Nodus έχει χρησιμοποιήσει μια απαλή στρώση από μικροΐνες που θα προστατέψουν τόσο την πλάτη της συσκευής όσο και την οθόνη της.

Για την εφαρμογή της συσκευής σας στην θήκη η εταιρεία χρησιμοποιεί έναν καινοτόμο τρόπο που ονομάζει Micro Suction τεχνολογία. Πιο συγκεκριμένα η εταιρεία δεν χρησιμοποιεί κάποια πλαστική βάση ή κάποιο κλιπ για να εφαρμόσει το iPhone στην θήκη. Αυτό που υπάρχει είναι ένα “πέλμα” micro suction που ουσιαστικά αποτελείται από εκατομμύρια μικροσκοπικές βεντούζες που κολλάνε στην πίσω γυάλινη επιφάνεια του iPhone Xs Max και το κρατάνε με απίστευτη αντοχή.

Σε αυτό το σημείο να τονίσουμε πως η Micro Suction αυτή τεχνολογία διαφέρει από μια κόλλα. Έτσι αυτό σημαίνει πως μπορείτε να αφαιρέσετε την συσκευή σας και να την επανατοποθετήσετε πολλές φορές χωρίς κανένα πρόβλημα και χωρίς να αφήνει η θήκη κανένα υπόλειμμα πάνω σε αυτή.

Με αυτό λοιπόν τον τρόπο η εταιρεία έχει μειώσει σημαντικά τον όγκο της θήκης η οποία έρχεται πραγματικά να αγκαλιάσει το iPhone σας χωρίς να αλλοιώσει τον σχεδιαστικό του χαρακτήρα.

Στον τομέα της προστασία τώρα η θήκη πορτοφόλι της Nodus προσφέρει την κλασική ασφάλεια από πτώσεις και αμυχές όλων των αντίστοιχων θηκών αυτής της κατηγορίας στην οθόνη και στο σώμα της συσκευής.

Συμπέρασμα

Η Nodus Access Case III για το iPhone Xs Max είναι μια από τις καλύτερες επιλογές σας αν ψάχνετε για μια χειροποίητη δερμάτινη θήκη που δεν θα δώσει όγκο στην συσκευή αλλά συνάμα θα είναι εργονομική και πολύ ποιοτική. Η τιμή της ανέρχεται στα €56.27 και θεωρείται λογική για όλα αυτά που προσφέρει και για τον μοναδικό της χαρακτήρα αλλά και συνάμα την αντοχή της στον χρόνο. Αξίζει να δείτε ολόκληρη την συλλογή των θηκών της Nodus στο ηλεκτρονικό τους κατάστημα εδώ – Η αποστολή γίνεται από Αγγλία μέσω κούριερ σε προσεγμένη συσκευασία οπότε δεν έχετε να ανησυχείτε για κάτι ούτε εκεί.