Ένα νέο δημοσίευμα σήμερα από το Macotakara υποστηρίζει πως η Apple ετοιμάζεται να παρουσιάσει έναν νέο χρωματισμό για το iPhone X έτσι ώστε να τονώσει τις πωλήσεις της συσκευής στην αγορά. Αυτή να τονίσουμε δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε μια τέτοια φήμη.

Η αιτιολόγηση για αυτή την κίνηση της Apple είναι η μη αναμενόμενες πωλήσεις του iPhone X στην αγορά και έτσι η εταιρεία εισάγοντας ένα νέο χρωματισμό πιστεύει πως ίσως καταφέρει να κερδίσει εκ νέου το ενδιαφέρον των καταναλωτών. Δυστυχώς στο δημοσίευμα δεν γίνεται αναφορά για το τι χρωματισμός θα είναι αυτός ή πότε θα κυκλοφορήσει στην αγορά.

Το Macotakara λοιπόν σήμερα ακολουθεί μια φήμη που διέρρευσε από τον Benjamin Geskin νωρίτερα και ο οποίος είχε υποστηρίξει πως βάση των πηγών του η Apple έχει ήδη βάλει σε παραγωγή ένα iPhone X χρωματισμού “Blush Gold”

O Steve Hemmerstoffer που είναι υπεύθυνος για το OnLeaks με την σειρά του είχε αναφέρει πως η Apple ετοιμάζει (PRODUCT)RED εκδόσεις για τα iPhone 8, iPhone 8 Plus και iPhone X. Για αυτή την φήμη όμως μάλλον θα πρέπει να κρατάμε μικρό καλάθι.

Τέλος το σημερινό δημοσίευμα κάνει λόγο για ένα αναβαθμισμένο iPad 6ης γενιάς που θα το δούμε στην αγορά το τρίτο τρίμηνο του 2018. To 5ης γενιάς iPad είχε κυκλοφορήσει τον προηγούμενο Μάρτιο ως ένα οικονομικό μοντέλο μιας και ξεκινούσε από τα $329.

Με το επερχόμενο εκπαιδευτικό event της Apple την Τρίτη η κατάσταση για ένα οικονομικό νέο iPad μάλλον θα γίνει πιο ξεκάθαρη. Όσο για ένα νέο μοντέλο iPhone X με διαφορετικό χρωματισμό θα πρέπει να περιμένουμε για να δούμε τι τελικά έχει στα πλάνα της η Apple.