Ο Steven Soderbergh έχει αφήσει για τα καλά πίσω τις δηλώσεις περί της πρόωρης συνταξιοδότησής του, δουλεύει κανονικά και δεν κάνει μόνο ταινίες με το αγαπημένο του iPhone, καθώς το φιλόδοξο Laundromat ετοιμάζεται για παγκόσμια πρεμιέρα στη Βενετία.

Ο δημιουργικός και καινοτόμος σκηνοθέτης φαίνεται πως έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό ένα μυστικό project, για το οποίο δεν είχε ακουστεί ως τώρα κάτι στα κινηματογραφικά μέσα.  Το όνομα αυτού είναι Let Them All Talk με τα γυρίσματα να έχουν ξεκινήσει για λογαριασμό της συνδρομητικής υπηρεσίας HBO Max που στον αγώνα τον συνδρομητικών streaming υπηρεσιών θέλει να εντάξει ένα δυνατό χαρτί στο περιεχόμενο του.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν η Μέριλ Στριπ, στη δεύτερη συνεχόμενη συνεργασία της με τον σκηνοθέτη, και η Τζέμα Τσαν (Crazy Rich Asians).

Για την υπόθεση της ταινίας δεν έχουμε κάποια πληροφορία. Ο Soderbergh βέβαια για ακόμη μια φορά αναλαμβάνει τον ρόλο ενός beta tester κινηματογραφικής τεχνολογίας μια και η ταινία είναι η πρώτη που θα γυριστεί με την νέα RED Komono Dragon.