Σε διάστημα μικρότερο των δύο μηνών θα γνωρίζουμε την τύχη των ενήλικων πλέον μελών του Losers Club, των παιδιών που μεγάλωσαν στη μικρή πόλη του Derry και βίωσαν από πρώτο χέρι τον τρόμο που ακούει στο όνομα Pennywise.

Το It: Chapter 2 ακολουθεί την παρέα 27 χρόνια μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας. Αρκετοί έχουν φύγει από το Derry, αλλά όχι ο κλόουν Pennywise. Οι εξαφανίσεις και οι φόνοι ξεκινούν έναν νέο κύκλο και η ενήλικη παρέα αποφασίζει να επιστρέψει για να δώσει ένα τέλος μια και καλή στην κυριαρχία αυτή του τρόμου.

Στα ενήλικα πλέον μέλη του Losers Club συναντούμε μεταξύ άλλων τους ηθοποιούς Τζέσικα Τσάστεϊν, Τζέιμς ΜακΑβόι και Μπιλ Χέιντερ.

Η ταινία θα έχει ισχυρή παρουσία στην Comic-Con του Σαν Ντιέγκο (18-21 Ιουλίου), πριν φτάσουμε όμως εκεί, σκηνοθέτης και πρωταγωνιστές της έδωσαν μια σειρά από μικρές λεπτομέρειες στο Entertainment Weekly.

“Όλα όσα αγάπησε ο κόσμος στην πρώτη ταινία, όπως το χιούμορ, τα συναισθήματα και ο τρόμος θα είναι και πάλι εδώ, ενισχυμένα σε κάποιες περιπτώσεις”

“Ο Pennywise επιστρέφει περισσότερο θυμωμένος και τρομακτικός. Υπάρχουν κάποιες σκληρές στιγμές μέσα στην ταινία”

Το «It: Chapter 2» θα κυκλοφορήσει στη χώρα μας στις 5 Σεπτεμβρίου.