Διέρρευσαν τα φημολογούμενα iPhone Xr SIM trays δείχνοντας μπλε και κόκκινο χρωματισμό για το 6.1-ιντσών μοντέλο

0
514

Αναμένουμε από την Apple αύριο να μας παρουσιάσει 3 νέα iPhones. Πιο συγκεκριμένα τα iPhone Xs και iPhone Xs Max με μια OLED οθόνη, καλύτερες κάμερες και σχεδιασμό παρόμοιο με αυτό του iPhone X καθώς και ένα πιο οικονομικό μοντέλο με μια LCD οθόνη στις 6.1 ίντσες που και αυτό θα έχει παραπλήσιο σχεδιασμό. Η ονομασία αυτού του πιο οικονομικού μοντέλου φημολογείται πως θα είναι iPhone Xr και θα φέρει νέα χρώματα στην σειρά του iPhone.

Σήμερα εικόνες που δείχνουν τα SIM trays αυτού του μοντέλου και άρα τους πιθανούς χρωματισμούς του διέρρευσαν στο Weibo.

Αν και τα ονόματα που θα έχουν αυτές οι νέες συσκευές της Apple αλλά και τα χρώματα δεν είναι ακόμη σίγουρα σε καμία περίπτωση η παραπάνω διαρροή μας δείχνει τουλάχιστον 2 αυτά του μπλε και του κόκκινου. Η Apple έχει κυκλοφορήσει 2 γενιές κόκκινων iPhone μέχρι σήμερα (iPhone 7/7 Plus and iPhone 8/8 Plus), αλλά αυτό το έκανε ως Product(RED) εκδόσεις και όχι στο επίσημο λανσάρισμα των συσκευών.

Επίσης στα επιπλέον χρώματα που μπορούμε πάντα να δούμε από αυτά τα SIM trays είναι αυτά των space gray ή black, silver, και ένα brown cold.

Το 6.1 ιντσών iPhone αναμένεται να έχει πλαίσιο από αλουμίνιο και γυαλί μπρος πίσω ακριβώς όπως τα iPhone 8 και iPhone 8 Plus που τα είδαμε να κυκλοφορούν πέρυσι στην αγορά στους χρωματισμούς των space gray, silver, και gold.

Μέσα στο Σαββατοκύριακο είχαν διαρρεύσει 3 “πρωτότυπα” iPhones που θεωρητικά έδειχναν την οπίσθια όψη αυτού του μοντέλου σε χρωματισμούς space gray, silver, red, και light gold.

Ο γνωστός αναλυτής Ming-Chi Kuo έχει προβλέψει πως η Apple θα φέρει το 6.1 ιντσών iPhone μοντέλο σε χρωματισμούς gold, grey, white, blue, red και orange ενώ το επίσης αξιόπιστο Macotakara με βάση τις δικές του πηγές προβλέπει χρωματισμούς των black, flash yellow, bright orange, electric blue, και taupe.

Φυσικά το μυστήριο αυτό των χρωμάτων θα λυθεί αύριο με το μάλλον σίγουρο να είναι πως η Apple θα προσφέρει περισσότερους χρωματισμούς για το πιο οικονομικό μοντέλο από τα 3 νεότερα που θα παρουσιάσει.