Τα νεότερα iPhone 9/SE 2 render από το Onleaks για ακόμη μια φορά μας δείχνουν μια συσκευή πολύ κοντά στον iPhone 8 σχεδιασμό με δύο διαφορές. Αυτή την φορά έχουμε iPhone 9 βίντεο renders αντί για στατικές εικόνες.

Επίσης για πρώτη φορά έχουμε την εμφάνιση μιας frosted γυάλινης πλάτης δηλαδή της πλάτης που συναντήσαμε φέτος για πρώτη φορά στα iPhone 11 Pro. Επίσης το Apple λογότυπο έχει και αυτό πάει στο κέντρο όπως στην περίπτωση των iPhone 11 μοντέλων.

Με άλλα λόγια τα renders αυτά δείχνουν μια σχεδίαση παρόμοια με αυτή του iPhone 8 κάτι που έρχεται σε πλήρη αρμονία με τις πρόσφατες αναφορές πως το νέο οικονομικό iPhone της Apple θα είναι ουσιαστικά ένα iPhone 8 με τον A13 επεξεργαστή και χωρίς 3D Touch.

H νέα αυτή οικονομική συσκευή αναμένεται να είναι ο διάδοχος του iPhone SE στην γραμμή iPhone της Apple. Η ονομασία που έχει πάρει άτυπα ως σήμερα είναι iPhone SE 2 αλλά κατά πάσα πιθανότητα η Apple δεν θα την χρησιμοποιήσει και θα το ονομάσει κάπως αλλιώς.

Η τιμή εκκίνησης της μπορεί να είναι στα $399 και θα έρθει με χωρητικότητες στα 64 GB και στα 128 GB ενώ θα υπάρχει και μια κόκκινη χρωματικά επιλογή.