Δείτε και διαβάστε τα πρώτα reviews του νέου 10.5 ιντσών iPad Pro [Videos]

0
329

dims

Έχει περάσει μια εβδομάδα από την στιγμή που η Apple ανακοίνωσε το νέο 10.5 ιντσών iPad Pro και έτσι τα πρώτα reviews έκαναν σήμερα την εμφάνιση τους.

Αν και οι περισσότεροι που είχαν την τύχη να δοκιμάσουν την νέα πρόταση της Apple είναι συγκρατημένοι τα περισσότερα σχόλια και ο τόνος τους είναι άκρως θετικός για την νέα αυτή iPad συσκευή.

ArsTechnica υποστηρίζει πως είναι το πρώτο iPad που πείθει για τον τίτλο του Pro.

Έγινε μεγαλύτερο, με καλύτερη οθόνη. Είναι καλύτερο με πιο γρήγορο επεξεργαστή και περισσότερη μνήμη. Το γεγονός της ύπαρξης ενός πλήρους ψηφιακού πληκτρολογίου το κάνει ιδανικό για την δουλειά σε σύγκριση με τον προκάτοχο του. Μπορεί για κάποιους ακόμη το iPad να μην πείθει για μια Pro συσκευή αλλά σίγουρα το συγκεκριμένο μοντέλο είναι πολύ πιο κοντά σε αυτό τον χαρακτηρισμό από οποιοδήποτε άλλο.

Ο Andrew Cunningham αναφέρει πως το iOS 11 θα μεταμορφώσει το εν λόγω iPad στην πιο κοντινή λύση ενός αντικαταστάτη PC.

To νέο hardware δεν θα σας αλλάξει το μυαλό για το τι θεωρείτε Pro σε ένα iPad. Μόλις όμως το φθινόπωρο κάνει την εμφάνιση του το iOS 11 σε αυτό τότε θα δείτε πως θα αποτελέσει την καλύτερη επιλογή της Apple σε αυτό που ορίζουν αρκετοί ως αντικαταστάτη ενός PC.

Business Insider αναφέρει πως αυτό το μοντέλο ξεκαθαρίζει την αξία του iPad

To iPad Pro είναι μια υπέροχη συσκευή και πολλά υποσχόμενη ειδικά όταν κυκλοφορήσει και η αναβάθμιση του iOS 11. Μην ξεχνάμε πως τα τελευταία χρόνια το iPad αγωνίστηκε για να βρει ένα σκοπό αλλά πλέον το όραμα της Apple με αυτή την συσκευή γίνεται πολύ πιο ξεκάθαρο. Έχουμε το Microsoft Surface, το Samsung Galaxy Book και έτσι ο ανταγωνισμός για το iPad Pro είναι μεγάλος. Όμως και παρά τα ελαττώματα του το νέο iPad Pro είναι το καλύτερο της αγοράς αυτήν την στιγμή.

CNET αναφέρει πως το iOS 11 θα δώσει άλλο αέρα στην συσκευή και χειροκροτάει τα χαρακτηριστικά του στο hardware

Απλά απίστευτη οθόνη, μεγαλύτερη χωρητικότητα, γρηγορότερος επεξεργαστής καλύτερες κάμερες, και μεγαλύτερη οθόνη και όλα αυτά σε ένα compact μέγεθος. Το Apple Pencil επίσης έχει μια καλύτερη αρμονία με την συσκευή πλέον. Το μόνο πρόβλημα που μπορούμε να δούμε είναι πως το iOS 11 έρχεται το φθινόπωρο και τα tablets αυτά θα ξεκινήσουν νωρίτερα στην αγορά.

Engadget  αναφέρει πως το iOS 11 θα κάνει την συσκευή αρκετά καλή για να θεωρηθεί ως ένας αντικαταστάτης ενός laptop.

Τα iPad Pro πάντα προσέφεραν άριστες επιλογές για αυτούς που αναζητούν ένα γρήγορο και αξιόπιστο tablet και έτσι το 10.5 ιντσών μοντέλο δεν αποτελεί εξαίρεση. Είναι πιο εντυπωσιακό από ότι αρχικά νομίζαμε. Η οθόνη είναι μεγαλύτερη και πιο φωτεινή από ότι στο παρελθόν, ο νέος A10X επεξεργαστής κάνει το μοντέλο απίστευτα ισχυρό. Μέσα σε όλα αυτά αν συνυπολογίσουμε την κάμερα, την αυτονομία της μπαταρίας αλλά και τα χαρακτηριστικά που θα του φέρει το iOS 11 τότε μιλάμε για ένα Pro tablet πραγματικά που ίσως για κάποιους να μπορεί να αντικαταστήσει με άνεση ένα laptop πλέον.

The Independent αναφέρει ότι η Apple τελειοποίησε το iPad

H Apple δημιούργησε το tablet που όλοι γνωρίζουμε σήμερα. To νέο iPad είναι το μεγαλύτερο βήμα της Apple σε αυτή την κατηγορία μέχρι σήμερα.

Στο ίδιο μήκος κύματος κυμαίνονται και τα υπόλοιπα reviews που κυκλοφόρησαν.

Δεν λείπουν και εκείνοι που αναφέρουν πως η τιμή του είναι τσουχτερή ενώ παράλληλα τονίζουν πως ο όρος “αντικαταστάτης” laptop δεν είναι ακόμη ο πιο σωστός για αυτή την συσκευή.

Εν κατακλείδι η Apple με το iPad Pro των 10.5 ιντσών αν μη τι άλλο παρουσίασε για ακόμη μια χρονιά το καλύτερο iPad της μέχρι σήμερα. Με την βοήθεια του iOS 11 αλλά και του hardware του σίγουρα πλησιάζει ακόμη ένα βήμα στο όραμα και στόχο της Apple να γίνει η συσκευή που θα αντικαταστήσει πλήρως ένα PC ή Laptop. Δική μας γνώμη είναι πως ακόμη όντως δεν έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο αλλά είμαστε πολύ κοντά.

Το σίγουρο είναι πως ειδικά φέτος η Apple ενίσχυσε το iPad της περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη φορά τα τελευταία χρόνια με αλλαγές τόσο στο hardware όσο και στο software που πραγματικά είναι μεγάλες και σημαντικές.