Πληροφορίες σχετικά με τη λειτουργία διαχείρισης φόρτισης του iPad στο iOS 11.3

0
1142

Το iOS περιλαμβάνει μια λειτουργία διαχείρισης φόρτισης για τη διατήρηση της εύρυθμης λειτουργίας της μπαταρίας όταν το iPad είναι συνδεδεμένο στην τροφοδοσία ρεύματος για μεγάλα χρονικά διαστήματα, όπως όταν χρησιμοποιείται σε επιδείξεις ή συστήματα σημείου πώλησης ή όταν είναι αποθηκευμένο σε καρότσι φόρτισης.

Το iPad είναι μια φορητή συσκευή σχεδιασμένη για να χρησιμοποιείται όλη μέρα με μία μόνο φόρτιση της μπαταρίας. Ωστόσο, υπάρχουν περιπτώσεις που το iPad συνδέεται στην τροφοδοσία ρεύματος για μεγάλα χρονικά διαστήματα, όπως όταν χρησιμοποιείται σε επιδείξεις ή συστήματα σημείου πώλησης ή είναι αποθηκευμένο σε καρότσια φόρτισης.

Το iPad χρησιμοποιεί επαναφορτιζόμενες μπαταρίες ιόντων λιθίου, οι οποίες είναι σχεδιασμένες για να φορτίζονται και στη συνέχεια να αποφορτίζονται σε όλη τη διάρκεια ζωής τους. Η εύρυθμη λειτουργία της μπαταρίας μπορεί να επηρεαστεί, όταν παραμένει σε πλήρη φόρτιση για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

Το iOS 11.3 περιλαμβάνει μια λειτουργία διαχείρισης φόρτισης για τη διατήρηση της εύρυθμης λειτουργίας της μπαταρίας, η οποία παρακολουθεί το iPad όταν χρησιμοποιείται σε τέτοιες καταστάσεις και, ανάλογα με τις απαιτήσεις, περιορίζει το μέγιστο επίπεδο φόρτισης. Η ένδειξη της μπαταρίας θα εμφανίζει τη φόρτιση με βάση το προσαρμοσμένο μέγιστο επίπεδο μπαταρίας. Το μέγιστο επίπεδο φόρτισης θα επανέλθει στο προηγούμενο επίπεδο όταν το iPad σταματήσει να συνδέεται στην τροφοδοσία ρεύματος για μεγάλα χρονικά διαστήματα και ανάλογα με τις συνθήκες και την κατάσταση της μπαταρίας.

Πηγή