Πρόσφατα σας αναφέραμε πως η Apple έχει ξεκινήσει να προειδοποιεί τους χρήστες σχετικά με 32 bit εφαρμογές που μπορεί να σταματήσουν να λειτουργούν σε μελλοντικές εκδόσεις του macOS.

Η ειδοποίηση όμως που λαμβάνουν οι χρήστες είναι αρκετά γενική και δεν δίνει πολλές πληροφορίες.

Στον παρακάτω οδηγό που σας έχουμε θα μπορέσετε πολύ γρήγορα και εύκολα να αναγνωρίσετε όλες τις 32 bit εφαρμογές που μπορεί να έχετε αυτή την στιγμή εγκατεστημένες στο Mac σας.

  1. Στην πάνω αριστερή γωνία κάντε κλικ στο λογότυπο της Apple , κρατήστε πατημένο το Option πλήκτρο στο πληκτρολόγιο σας, και ενώ το κρατάτε πατημένο, κάντε κλικ στο System Information… – Πληροφορίες Συστήματος 
  2. Πλοηγηθείτε προς τα κάτω μέχρι να φτάσετε στο Software – Λογισμικό. Εν συνεχεία κάντε tap στην επιλογή Applications – Εφαρμογές. Μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος μέχρι να φορτώσει ειδικά αν έχετε πολλές εφαρμογές – Επίσης μεγαλώστε το παράθυρο.
  3. Στο πάνω μέρος θα πρέπει να υπάρχει μια κατηγορία 64-Bit (Intel). Κάντε κλικ επάνω και η λίστα θα διαμορφωθεί με εφαρμογές σας που δεν είναι 64 bit αλλά μόνο 32 bit. Οι 32 bit εφαρμογές θα έχουν την ένδειξη Όχι αντί για Ναι.