Το Bloomberg αναφέρει σήμερα ότι η Apple θα παρουσιάσει την streaming βίντεο υπηρεσία της στο φημολογούμενο event της στις 25 Μαρτίου. Όπως σας ενημερώσαμε χθες το BuzzFeed News πρώτο ανέφερε για την ύπαρξη ενός τέτοιου event χθες τονίζοντας πως το κυρίαρχο του θέμα θα είναι οι υπηρεσίες της Apple αλλά δεν ήταν ξεκάθαρο αν μέσα σε αυτές θα υπήρχε και βίντεο συνδρομητική υπηρεσία.

Σύμφωνα με το Bloomberg η Apple έχει προσκαλέσει μια σειρά από αστέρια του Hollywood για αυτό το event και την παρουσίαση αυτής της βίντεο υπηρεσίας.

“Η Apple σχεδιάζει ένα event στις 25 Μαρτίου για να ανακοινώσει νέες υπηρεσίες αναφέρουν πηγές μας που είναι κοντά στα πλάνα της Apple. Η εταιρεία έχει ήδη προσκαλέσει μεγάλα ονόματα του Hollywood όπως συμπεριλαμβανομένων των Jennifer Aniston, Reese Witherspoon, Jennifer Garner και τον σκηνοθέτη JJ Abrams.”

Σε ότι αφορά την ίδια την υπηρεσία τώρα το Bloomberg αναφέρει πως θα είναι επί πληρωμή και πως θα λανσαριστεί επίσημα στο κοινό το καλοκαίρι. To site δεν αναφέρει αν κάποιο από το περιεχόμενο αυτής της υπηρεσίας θα είναι διαθέσιμο δωρεάν κάτι που διαβάσαμε από άλλα δημοσιεύματα.

Η Apple μέχρι σήμερα και με βάση ότι έχει διαρρεύσει έχει δημιουργήσει μια σειρά από τηλεοπτικές σειρές και ταινίες για αυτή την νέα υπηρεσία της.

Αν και η άλλη συνδρομητική υπηρεσία, Apple News, διέρρευσε πως θα έρθει με ένα κόστος περί τα $10 το μήνα, πληροφορίες για την τιμολόγηση της βίντεο streaming υπηρεσίας δεν έχουν διαρρεύσει μέχρι και σήμερα.