Αυτή την περίοδο πέρυσι είχαμε την έλευση του battle royale παιχνιδιού Fortnite στο iOS. Λίγο αργότερα ακολούθησε και το PUBG στην πλατφόρμα της Apple. Σήμερα μαθαίνουμε πως η EA σχεδιάζει να λανσάρει το Apex Legends τίτλο σε mobile πλατφόρμες και μέσα σε αυτές φυσικά και στο iOS.

Όπως αναφέρει η The Verge, η EA έδωσε περισσότερες πληροφορίες για τα μελλοντικά σχέδια του Apex Legends κατά την ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων της. Η εταιρεία ανέφερε πως ο τίτλος είναι το πιο γρήγορο αναπτυσσόμενο franchise στην ιστορία.

Η EA ανέφερε πως είναι σε προχωρημένες συζητήσεις ώστε να φέρει τον τίτλο σε mobile πλατφόρμες μέσα σε αυτές και το iOS. Σε ότι αφορά για το πότε θα γίνει αυτό η εταιρεία αναφέρει πως θα κοινοποιήσει νέα σχετικά με αυτό όταν ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις.

“Είμαστε σε προχωρημένες συζητήσεις ώστε να φέρουμε το Apex Legends στην Κίνα και σε mobile πλατφόρμες και θα σας ενημερώσουμε περαιτέρω όταν ολοκληρωθούν αυτές οι διαπραγματεύσεις. Είμαστε απίστευτα ενθουσιασμένοι για το μέλλον του Apex Legends. Οι παίχτες το αγαπούν. Η ενασχόληση τους με τον τίτλο είναι μεγάλη και έχουμε μεγάλα σχέδια για τον τίτλο.”

Η EA δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για τα σχέδια της για το iOS δυστυχώς. Είναι δύσκολο να εικάσουμε χρονικά πότε θα κυκλοφορήσει ο τίτλος. Αν αναλογιστούμε όμως την επιτυχία των Fortnite και PUBG στο iOS τότε σίγουρα φανταζόμαστε πως η εταιρεία θα βάλει αυτή την κυκλοφορία ως προτεραιότητα.