Άσχημα τα νέα για τους φίλους της σειράς Game of Thrones. Τα 6 τελευταία επεισόδια δεν φαίνεται να είναι τόσο μεγάλα σε διάρκεια όσο θα ήθελαν πολλοί.

Πιο συγκεκριμένα και παρά το γεγονός ότι οι David Benioff και Dan Weiss είχαν αναφέρει πως η τελευταία σεζόν θα έχει μια σειρά επεισοδίων που θα είναι mini films πάρα αυτά τα δύο πρώτα επεισόδια τουλάχιστον θα είναι πολύ μικρότερα σε διάρκεια….

Η ομάδα του Winter Is Coming εντόπισε στην επίσημη σελίδα του HBO πως το κανάλι δημοσίευσε την διάρκεια των πρώτων δύο επεισοδίων της 8ης σεζόν. Εκεί λοιπόν διαπίστωσαν πως αυτά θα έχουν διάρκεια 54 και 58 λεπτά.

Τα πράγματα φαίνεται να γίνονται καλύτερα στα επόμενα επεισόδια μιας και χρήστης ανακάλυψε πως εάν αλλάξει κανείς το URL στη σελίδα του HBO αποκαλύπτονται και πόσο διαρκούν όλα τα επεισόδια της τελευταίας σεζόν και η διάρκεια τους είναι η εξής:

  • S08E01 – 54 λεπτά
  • S08E02 – 58 λεπτά 
  • S08E03 – 60 λεπτά
  • S08E04 – 78 λεπτά
  • S08E05 – 80 λεπτά 
  • S08E06 – 80 λεπτά

Οι πληροφορίες για την σεζόν 8 έχουν μείνει απίστευτα κρυφές και αυτό έχει λογική. Αυτό που γνωρίζουμε όμως είναι πως θα έχουμε μια επική από κάθε άποψη μάχη και μάλιστα την μεγαλύτερη που έχουμε δει ποτέ στην τηλεόραση.

Η Maisie Williams που υποδύεται την Arya Stark και η οποία δεν είχε συμμετάσχει σε άλλη μάχη πιο πριν ανέφερε χαρακτηριστικά σχετικά με αυτό:

“Τίποτα δεν μπορεί να σε προετοιμάσει για την εξάντληση που θα βιώσεις και τις σωματικές απαιτήσεις που έχει. Είναι η μια νύχτα μετά την άλλη και ξανά και ξανά…. και δεν σταματάει. Δεν μπορείς καν να αρρωστήσεις και πρέπει να προσέχεις τον εαυτό σου μιας και υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα που μόνο εσύ μπορείς να κάνεις. Υπάρχουν στιγμές που πραγματικά σπας σαν άνθρωπος και απλά θέλεις να βάλεις τα κλάματα”