Μια πασίγνωστη σειρά έφτασε και στο ελληνικό Netflix. Ο λόγος για το Sons of Anarchy, το οποίο από αρχές του μήνα είναι διαθέσιμο στην streaming πλατφόρμα με όλες του τις 7 σεζόν.

Οι Sons of Anarchy είναι ένα club μοτοσικλετιστών που εμπλέκονται σε διάφορες παράνομες δραστηριότητες, όπως διανομή όπλων, πορνεία και ναρκωτικά και ζουν στην πόλη του Charming στην Καλιφόρνια. Η πόλη βέβαια είναι πλασματική, αλλά σύμφωνα με το σενάριο βρίσκεται στην San Joaquin Valley της Καλιφόρνια, με πληθυσμό 14.679 κατοίκους.

Πρωταγωνιστής της σειράς ο Jax Teller (Charlie Hunnam), μέλος της λέσχης SAMCRO (Sons of Anarchy Motorcycle Club, Redwood Original) ο οποίος προσπαθεί να βρει τις ισορροπίες στη ζωή του ακροβατώντας μεταξύ καλού και κακού. Από τη μια η ανομία και η ανάμειξη του στις δραστηριότητες της λέσχης και από την άλλη το ότι είναι νέος πατέρας. Ο Clay είναι ο πρόεδρος των SAMCRO και χρησιμοποιεί μεθόδους της παλιάς σχολής, δηλαδή βία, κάτι το οποίο ο θετός του γιος Jax σκοπεύει να αλλάξει υποκινούμενος από κάτι παλιές σημειώσεις του πατέρα του. Έτσι οι συγκρούσεις τους έχουν ανατρεπτικές συνέπειες στις επιχειρήσεις και στις προσωπικές τους σχέσεις.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους συναντάμε τον Charlie Hunnam ως Jax Teller, τον Ron Perlman στον ρόλο του πατριού του Clay, καθώς και τους Mark Boone Junior, Kim Coates, Katey Sagal, Maggie Siff, Theo Rossi, Ryan Hurst, William Lucking, David Labrava και Jimmy Smits.