Μια καλλιτέχνης που δούλεψε σε ταινίες και σειρές όπως τα The Emoji Movie, Smurfs: The Lost Village, Futurama καθώς και στο Hotel Transylvania 3: Summer Vacation, αναφέρει πως μια πλήρη έκδοση του Photoshop στο iPad θα μπορούσε να μεταμορφώσει την συσκευή.

Συγκεκριμένα αναφέρει πως το iPad με κάτι τέτοιο θα μπορούσε να γίνει από ένα “εντυπωσιακό παιχνίδι” στα χέρια κάποιου σε ένα επαγγελματικό εργαλείο που θα την έκανε να αντικαταστήσει ακόμη και το Mac της.

Το Bloomberg ανέφερε την περασμένη εβδομάδα πως η Adobe δουλεύει πάνω σε μια πλήρη έκδοση της εφαρμογή για tablets. H Adobe επιβεβαίωσε αυτό τον σχεδιασμό της τονίζοντας πως θα μπορεί να έχει μια demo έκδοση κάποια στιγμή τον Οκτώβριο με την εφαρμογή να γίνεται διαθέσιμη κάποια στιγμή μέσα στο 2019.

Επιστρέφοντας στην Lizzie Nichols η ίδια παραδέχεται πως στην αρχή είχε δει το iPad ως μια συσκευή που θα μπορούσε απλά να κάνει κάποια σχέδια. Η ίδια πλέον όμως αναγνωρίζει πως μια εφαρμογή όπως το Photoshop θα μπορούσε να ξεκλειδώσει σημαντικά τις δυνατότητες του tablet της Apple κάνοντας το ένα πλήρες και αναντικατάστατο εργαλείο της δουλειάς της.