Η Apple ίσως ετοιμάζει το ντεμπούτο 2 νέων iOS συσκευών για το πρώτο μισό του τρέχοντος έτους.

Το Digitimes αναφέρει πως προμηθευτές οθονών αφής ετοιμάζονται για την παραγωγή 2 νέων iPad μοντέλων τους ερχόμενους μήνες. Αυτά τα tablets χαρακτηρίζονται ως οικονομικά μοντέλα και μέσα σε αυτά είναι και η πολυαναμενόμενη για πολλούς αναβάθμιση του iPad Mini 4.

To δημοσίευμα δεν κάνει λόγο για πληροφορίες ή τι χαρακτηριστικά να περιμένουμε από αυτά τα νέα iPads. Πάρα αυτά δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε για μια ανανέωση της iPad γραμμής για το 2019.

Στο τέλος του χρόνου πέρυσι ο γνωστός αναλυτής Ming-Chi Kuo είχε προβλέψει πως ένα νέο iPad Mini θα ερχόταν σύντομα με έναν αναβαθμισμένο επεξεργαστή.

Δημοσίευμα από την Κίνα έπειτα ανέφερε κάτι αντίστοιχο τονίζοντας πως το iPad Mini αυτό δεν θα είχε κάποια μεγάλη αλλαγή στην σχεδίαση ή πολλά νέα χαρακτηριστικά μιας και ο σκοπός της Apple με αυτή την συσκευή θα ήταν η παρουσίαση του οικονομικότερου iPad που μπορεί να δώσει στην αγορά.

Στο ίδιο δημοσίευμα είχαμε διαβάσει πως το 9.7 ιντσών iPad θα έδινε την θέση του σε ένα 10 ιντσών μοντέλο. Αυτό θα σήμαινε και μια αλλαγή στον σχεδιασμό του σασί που ίσως έφερνε αυτή την νέα συσκευή πιο κοντά στον σχεδιασμό των 2018 iPad Pro μοντέλων και που θα το έκανε συμβατό με το Apple Pencil δεύτερης γενιάς.

Αυτή η παρουσίαση των νέων iPad μπορεί να γίνει κάποια στιγμή μέσα στον Μάρτιο ή τον Απρίλιο.