Sunday, June 7, 2020

Bloomberg: Η Apple θα κρατήσει την Beats σαν ξεχωριστό brand βελτιώνοντας τον σχεδιασμό των ακουστικών τους

apple-buying-beats-headphones

Όπως σας είχαμε ενημερώσει την προηγούμενη Πέμπτη η  The Financial Times εξέδωσε ένα δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο η Apple βρισκόταν πολύ κοντά στην εξαγορά της Beats Electronics προς το εντυπωσιακό ποσό των $3.2 δις.

Καθώς ακόμη επίσημα δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτα και ακόμη ο τεχνολογικός χώρος προσπαθεί να καταλάβει την κίνηση της Apple το Bloomberg σήμερα εξέδωσε ένα άρθρο για αποδείξει πως οι δύο εταιρείες έχουν περισσότερα κοινά από ότι νομίζουν οι περισσότεροι.

Επίσης τονίζει πως η Apple δεν θα αλλάξει κάτι στο hardware της Beats αλλά θα την βοηθήσει στον σχεδιασμό των ακουστικών και ηχείων της.

Σύμφωνα με άνθρωπο κοντά στις δύο εταιρείες η Apple έδειξε άμεσο ενδιαφέρον μετά το λανσάρισμα της streaming on demand υπηρεσίας της Beats με την ονομασία Beats Music την οποία η Apple executives την χαρακτήρισαν “εντυπωσιακή”.

Η Apple συνεχίζει το δημοσίευμα θα κρατήσει την Beats σαν ένα ξεχωριστό brand αντί να την ενσωματώσει στο εσωτερικό της.

To Bloomberg εξηγεί πως οι δεσμοί Apple και Beats είναι πιο ισχυροί από ότι φαίνεται στην επιφάνεια.

Steve-Jobs-and-Jimmy-Iovine-Getty-Images-001

“Ο Iovine βοήθησε και στρατολόγησε αρκετές δισκογραφικές εταιρείες και καλλιτέχνες για να υποστηρίξουν το iTunes Store στο ξεκίνημα του. Επίσης σε πάρα πολλά μουσικά βίντεο που ήταν παραγωγός είχε την εμφάνιση iPods με καλλιτέχνες όπως 50 Cent, Eminem και Mary J. Blige”

Επίσης:

“O Iovine ήταν από τους πρώτους που χρησιμοποιήσαν το iTunes Store της Apple ύστερα από ένα προσωπικό demo που το έστειλε ο Steve Jobs το 2003. Την εποχή εκείνη η μουσική βιομηχανία δεχόταν απίστευτες πιέσεις από τις παράνομες λήψεις. O Iovine αναγνώρισε το iTunes σαν τον καλύτερο τρόπο για να προστατευτεί η βιομηχανία και έμεινε άκρως εντυπωσιασμένος με το πρόγραμμα αλλά και τις ιδέες του Steve Jobs”

O Jobs μάλιστα ήταν φανατικός υποστηρικτής από την πλευρά του των ακουστικών Beats.

To άρθρο καταλήγει αναφέροντας πως η Apple θα δουλέψει μαζί με την Beats έτσι ώστε να βελτιώσει την σχεδιαστική ποιότητα των ακουστικών.

Σχολιασμός στο φόρουμ

Dimitris Georgoulas
O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

20% λιγότερα smartphones πουλήθηκαν, παγκοσμίως, το 1ο τρίμηνο του 2020

Ένα από τα πιο μελανά κεφάλαια στην ιστορία της, έγραψε η παγκόσμια αγορά smartphones κατά το 1ο τρίμηνο του 2020. Με τους...

Αναφορά: Η iOS 14 θα υποστηρίζει όλα τα iPhones που ήταν συμβατά με την...

Καθώς όλοι μας περιμένουμε την iOS 14 - την επόμενη μεγάλη αναβάθμιση του λογισμικού - στο WWDC αργότερα αυτό το μήνα, το...

Φωτογραφίες που διέρρευσαν υποτιθέμενα δείχνουν dummy iPhone 12 μοντέλα

Μια νέα αναφορά από το Macotakara σήμερα δίνει μια εικόνα κάποιων dummy συσκευών που υποτιθέμενα αφορούν τα επερχόμενα iPhone 12 μοντέλα. Η...

H Apple επιβεβαιώνει πως η iOS 13.5.1 αναβάθμιση κλείνει το κενό ασφαλείας που χρησιμοποιούνταν...

Η Apple κυκλοφόρησε χθες την iOS 13.5.1 στο ευρύ κοινό με σημαντικές αναβαθμίσεις ασφαλείας όπως ανέφερε η ίδια η εταιρεία. Η Apple...

Η Apple έκανε διαθέσιμες τις iOS 13.5.1 και watchOS 6.2.6 με σημαντικές αναβαθμίσεις ασφαλείας

Η Apple κυκλοφόρησε την iOS 13.5.1 στο ευρύ κοινό χθες μετά την κυκλοφορία της 13.5 έκδοσης που είχε δοθεί τον περασμένο μήνα....

10.5 ιντσών iPad Pro χρήστες κάνουν έντονα παράπονα για ένα reboot bug στην iOS...

Αρκετοί είναι εκείνοι οι χρήστες πλέον που αναφέρουν και εκφράζουν έντονα παράπονα για ένα reboot bug που επηρεάζει τα 10.5 ιντσών iPad...
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!