Όπως έκανε η Apple με τα iPhone Xs και iPhone XR έτσι και σήμερα συγκέντρωσε τα καλύτερα σχόλια από τους reviewers των iPad Pro δημιουργώντας ένα δελτίο τύπου.

Οι περισσότεροι reviewers είχαν καταλήξει πως τα νέα iPad Pro είναι απίστευτα ισχυρά tablets που δέχονται όμως περιορισμούς από το iOS. Η Apple φυσικά δεν αναφέρει αυτό το τελευταίο για ευνόητους λόγους.

WIRED – “Αυτά είναι τα καλύτερα, πιο ισχυρά και με τις μεγαλύτερες δυνατότητες iPads που έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Κάνουν πραγματικά τα άλλα tablets να ντρέπονται”

Laptop – “Το 12.9-ιντσών iPad Pro… είναι η πιο ισχυρή mobile συσκευή που έχουμε δει ποτέ. Ο A12X Bionic επεξεργαστής κερδίζει και με άνεση σε συγκεκριμένες εργασίες ακόμη και έναν Core i7 και όλα αυτά σε μια απίστευτη λεπτή και με μικρή υπογραφή συσκευή”

The Independent (UK) – “Τα νέα iPad Pro αποτελούν μια μεγάλη αναβάθμιση από τους προκατόχους τους και με ευκολία είναι τα πιο ολοκληρωμένα tablet που έχει κυκλοφορήσει ποτέ η Apple. H ταχύτητα τους είναι απλά φανταστική και δεν είναι υπερβολή να πούμε πως είναι μεγαλύτερη από όση θα χρειαστείτε. Για τους δημιουργούς περιεχομένου θα γίνει εκείνο το tablet που θα επιλέξουν με κλειστά τα μάτια.”

CityNews (Canada) – “Τα νέα iPad Pro της Apple είναι πραγματικά πανέμορφα.Εύκολα θακάνεις ουάου όταν τα κρατήσεις στο χέρι σου για πρώτη φορά. Και αυτός ο εντυπωσιασμός συνεχίζει όταν ξεκινάς να ανακαλύπτεις τις δυνατότητες τους.”

Επίσης η Apple κοινοποίησε κάποιες δουλειές που έχουν γίνει με τα νέα iPad Pro και τα Apple Pencil που μπορείτε να δείτε παρακάτω: