Κυκλοφόρησε σήμερα ένα νέο trailer για την επερχόμενη ταινία τρόμου Anabelle Comes Home. H σατανική κούκλα από τον κόσμο του Conjuring επιστρέφει για τρίτη φορά και η δημιουργία του Gary Dauberman βάζει ως στόχο ξανά την οικογένεια Warren.

Συγκεκριμένα, οι δύο δαιμονολόγοι πρωταγωνιστές του Conjuring, Patrick Wilson (Aquaman, Insidious I, II) και Vera Farmiga (Bates Motel, Orphan), κρατούν κλειδωμένα όλα τα επικίνδυνα αντικείμενα μέσω των οποίων επιστρέφουν στον κόσμο τα σατανικά πνεύματα. Όμως μια περίεργη έφηβη ανοίγει κρυφά την πόρτα, αγγίζει σχεδόν τα πάντα και ένα πλήθος δαιμόνων βάζουν ως στόχο την κόρη των Warren (Mckenna Grace), και τις φίλες της.

Η Annabelle εδώ παραμένει το πιο προβεβλημένο αντικείμενο της ιστορίας όμως η λειτουργία της σαν ένας είδος «οδηγού» για τα υπόλοιπα αντικείμενα αφήνει να εννοηθεί πως η τρίτη ιστορία της μέσα στο σύμπαν του Conjuring να αποτελέσει και μια αρχή για άλλα spin-offs που κινούνται στον ίδιο χώρο, κάτι αναμενόμενο όσο συνεχίζεται η λατρεία του κοινού προς αυτό – όπως φάνηκε και πρόσφατα με την Καλόγρια.

Το Annabelle Comes Home αφιχθεί στις αίθουσες των Η.Π.Α. στις 26 Ιουνίου του 2019.