Η απόφαση της Apple να αφαιρέσει την θύρα ακουστικών που ξεκίνησε από τα iPhone 7/7 Plus καθώς και αυτή της ενσωμάτωσης αποκλειστικά θυρών USB-C σε όλα τα MacBook και MacBook Pro αν μην τι άλλο προξένησε μεγάλες συζητήσεις και όχι μόνο.

Όπως και να έχει όμως και όπως και αν κρίνεται αυτή την κίνηση της εταιρείας, αυτές οι αλλαγές έφεραν ως αποτέλεσμα οι αντάπτορες (τα επονομαζόμενα dongles) που πουλάει να σημειώνουν πολύ μεγάλες πωλήσεις. Τόσο μεγάλες μάλιστα που είναι τα top Apple προϊόντα σε πωλήσεις τα τελευταία 2 χρόνια μάλιστα στην μεγάλη αλυσίδα ηλεκτρονικών Best Buy.

H αναφορά αυτή μας έρχεται από δημοσίευμα του Ceros που αναλύει αυτές τις πωλήσεις και από που φαίνεται πως τα 2 χρόνια αυτά τα 3.5mm to Lightning adapter και USB-C to Lightning καλώδιο είναι τα προϊόντα εκείνα της Apple με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στο Best Buy.

Στην δεύτερη θέση και χωρίς να προξενεί μεγάλη έκπληξη συναντούμε τα AirPods που με άνεση ήταν το πιο εμπορικό προϊόν της Apple για το δεύτερο τρίμηνο του 2018.