19.3 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Θήκη του iPad Pro (2018) αποκαλύπτει νέα υποδοχή πάνω από τη θύρα lightning;

    Πριν από ένα μήνα είχε εμφανιστεί CAD render του iPad Pro με νέα εμφάνιση μιας και πάνω από τη θύρα lightning υπήρχε ένα περίεργο σημείο το οποίο εμφανίστηκε σε θήκη που πιστεύεται πως ανήκει στο iPad Pro, και είναι κάτι που δεν έχουμε δει στα iPad μέχρι σήμερα.

    Η θήκη που διέρρευσε και φαίνεται να είναι για το iPad Pro που θα εμφανιστεί εντός του 2018 δείχνει κάτι το ασυνήθιστο πάνω από την υποδοχή της θύρας φόρτισης, με μια οπή την οποία δεν έχουμε δει ξανά σε iPad να κάνει την εμφάνισή της. Πιθανόν να είναι ένας νέος dock connector για τη χρήση των αξεσουάρ που θα μπορούσαν να προσαρτηθούν στο iPad Pro όπως το Smart Keyboard ή και άλλα τα οποία δεν είναι ακόμα γνωστά.

    Εκτός αυτού, στην περίπτωση που αφαιρεθεί το Touch ID από τα νέα iPad, κάτι το οποίο θα επιβεβαιώσει το εικονίδιο στον κώδικα του iOS 12 που δείχνει iPad χωρίς home button, θα μπορούσε αυτή η οπή να είναι μια νέα θέση για το Touch ID, κάτι το οποίο αποτελεί ακραίο σενάριο, ειδικότερα από τη στιγμή που η Apple δείχνει να προτιμά το Face ID αντί αυτού. Επιπλέον, η θήκη διαθέτει υποδοχή στο πάνω μέρος της, τοποθετημένη στο κέντρο, και η οποία προορίζεται για το smart connector, με τη μορφή που το γνωρίζουμε μέχρι σήμερα, κάνοντας τη χρησιμότητα της υποδοχής πάνω από τη θύρα lightning ένα άλυτο μυστήριο.

    Δε θα ήταν απίθανο να δούμε ένα smart keyboard να συνδέεται σε κάθετη διάταξη πάνω στο iPad Pro, κάτι το οποίο δε θα ήταν βολικό μιας και δε θα ισορροπούσε για να μπορέσει ο χρήστης να πληκτρολογήσει, ενώ άλλες φήμες αναφέρουν ότι η υποδοχή αυτή πιθανόν να χρησιμοποιείται για την ασύρματη φόρτιση του iPad Pro.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles