Tuesday, May 21, 2024

7500 trailer | Ένα υποσχόμενο θρίλερ αεροπειρατείας

Αν γυρίσεις το ρολόι λίγα χρόνια πίσω, ο Γκόρντον Λέβιτ έμοιαζε να έχει τα εχέγγυα να γίνει ένας σταρ τύπου Κιάνου Ριβς. Έχει περισσότερο ταλέντο, είχε και μεγάλες ευκαιρίες αναγνωρισιμότητας («Inception», «Dark Knight Rises»), έκανε σκηνοθετική επιτυχία («Δον Ζουάν»), έπαιξε στο πολυσυζητημένο «Loop», στο αγαπημένο από αρκετούς «500 Μέρες με τη Σάμερ»… Και μετά έπαιξε στο «Snowden» του Όλιβερ Στόουν και τη «Βόλτα στο Κενό» του Ζεμέκις. Κι αντί για σταρ, βρέθηκε στα αζήτητα.

Η ατμόσφαιρα δείχνει…ανάνηψη όμως για το 2020, έστω και με τις καθυστερήσεις που θα επιφέρει η πανδημία. Ο Λέβιτ έχει πολλά σχέδια στα σκαριά και το πρώτο θα βγει στον αέρα του Amazon, την επόμενη εβδομάδα.

Το «7500» μοιάζει με θρίλερ αεροπειρατείας παλαιάς κοπής και αφηγείται την ιστορία ενός συγκυβερνήτη επιβατικού αεροσκάφους που πέφτει στα χέρια τρομοκρατών. Οι τελευταίοι τραυματίζουν σοβαρά τον πιλότο και ο Λέβιτ απομονώνεται στο πιλοτήριο επικοινωνόντας με το έδαφος για μια προσγείωση συναγερμού ενώ οι τρομοκράτες απειλούν ζωές επιβατών αν δεν τους επιτρέψει την είσοδο στο πιλοτήριο. Την σκηνοθεσία και το σενάριο υπογράφει ο Γερμανός Πάτρικ Βόλραθ, στο ντεμπούτο στο μεγάλο μήκος. 

Πηγή

Dimitrios Georgoulas
Dimitrios Georgoulas
Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.