Η Apple σήμερα καταχώρησε 5 νέους κωδικούς iPad μοντέλων στην βάση δεδομένων της Eurasian Economic επιτροπής. Αυτές οι συσκευές έχουν γίνει εγγραφή με λογισμικό το iPadOS 13, κάτι το οποίο σημαίνει πως η Apple έχει σκοπό να κυκλοφορήσει αυτά τα προϊόντα το Φθινόπωρο μαζί με την έκδοση του iPadOS λογισμικού.

Οι νέοι αριθμοί μοντέλων είναι οι A2197, A2228, A2068, A2198, και A2230.

Η Apple έχει ήδη κυκλοφορήσει φέτος ένα νέο iPad mini καθώς και το 10.5 ιντσών iPad Air.

Αυτό σημαίνει πως τα επόμενα προς αναβάθμιση μοντέλα είναι τα iPad Pro καθώς και το βασικό $329 iPad μοντέλο. Αναμένουμε πως το 9.7 ιντσών iPad θα αντικατασταθεί με ένα νέο 10.2 ιντσών μοντέλο σύντομα.

Αυτή την εβδομάδα είχαμε μια αναφορά πως ένα 10.2 ιντσών iPad θα μπει σε μαζική παραγωγή αργότερα μέσα σε αυτό το μήνα. Όσο αφορά τώρα τα iPad Pro η εν λόγω γραμμή είχε τόσο δραστική ανανέωση του 2018 που περιμένουμε μια μικρή αναβάθμιση στα χαρακτηριστικά τους και όχι κάτι παραπάνω.

Οι σημερινοί αριθμοί μοντέλων που καταχώρησε η Apple μπορεί να αφορούν διαφορετικές εκδόσεις του 10.2 ιντσών iPad.

Να υπενθυμίσουμε πως η Eurasian Commission βάση δεδομένων έχει αποτελέσει μια καλή πηγή για πολλές Apple κυκλοφορίες τα τελευταία χρόνια. Τα 2019 iPad mini και iPad Air είχαν κάνει την εμφάνιση τους σε αυτή την βάση τον Ιανουάριο, 2 μήνες δηλαδή πριν την επίσημη παρουσίαση τους στο ευρύ κοινό. Επίσης είχαμε αριθμούς μοντέλων που καταχωρήθηκαν τον Μάιο και μάλλον έχουν να κάνουν με τα επερχόμενα iPhone 11.