17 C
Athens
Thursday, May 2, 2024
More

    2020 iPad Pro θήκη που διέρρευσε δείχνει ένα τετράγωνο άνοιγμα παρόμοιο με αυτό του iPhone 11

    Καθώς συνεχίζουμε να διαβάζουμε φήμες για μια νέα έκδοση της iPad Pro σειράς σήμερα ο Ben Geskin κοινοποίησε μια σειρά από φωτογραφίες που δείχνουν θεωρητικά θήκες από την επερχόμενη αναβάθμιση αυτή της Apple. Οι θήκες αντιγράφουν ουσιαστικά την CAD διαρροή που είχαμε πέρυσι και παρουσιάζουν ένα τετράγωνο άνοιγμα στο πίσω μέρος που δείχνει ένα νέο σύστημα φακών.

    Με βάση τις φωτογραφίες το τετράγωνο αυτό πλαίσιο είναι παρόμοιο με αυτό που έχουμε στα iPhone 11 Pro.

    Να υπενθυμίσουμε πως τα νέα iPad Pro αναμένεται να έχουν και αυτά ένα σύστημα τριπλών φακών στο πίσω μέρος. Το iPhone 11 Pro έχει έναν telephoto, wide και ultra wide φακό ενώ τα νέα iPad Pro αναμένεται πως θα έχουν σε αυτό το σημείο το νέο 3D time of flight τεχνολογίας αισθητήρα βάθους.

    Ο αισθητήρας αυτός είναι παρόμοιος με αυτόν που έχουμε στην εμπρόσθια κάμερα TrueDepth σε νεότερα iPhones. Η διαφορά είναι πως μιας και θα βρίσκεται στο πίσω μέρος θα μπορεί να αναγνωρίζει βάθος μέχρι και 10 πόδια μακριά από το iPad.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,700SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles