Όπως σας έχουμε αναφέρει η Apple αναμένεται να ανανεώσει τις συσκευές iPad Pro με πολλές φήμες να κάνουν λόγο για την ενσωμάτωση ενός συστήματος τριπλής κάμερας στο πίσω μέρος, παρόμοιο με αυτό που διαθέτουν οι συσκευές iPhone 11 Pro.

Παλαιότερα, είχαν κυκλοφορήσει φήμες που ήθελαν την Apple να προχωράει σε αυτή την επιλογή όσον αφορά στον εξοπλισμό και στον σχεδιασμό, με το τετράγωνο «camera island». Τώρα, φαίνεται πως οι φήμες θα επιβεβαιωθούν σε μία επερχόμενη -φημολογούμενη– εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει η εταιρεία τον Οκτώβριο.

Στην φωτογραφία διακρίνουμε το τελικό design mock-up του iPad Pro – το πιθανότερο είναι να αλλάξει η αισθητική στο πλαίσιο της κάμερας και να αποκτήσει το γυάλινο κάλυμμα με το matte τελείωμα που έχει σήμερα στην περίπτωση των iPhone 11 Pro.

Οι φωτογραφία αυτή κοινοποιήθηκε σήμερα από τον Sonny Dickson αναφέροντας πως έρχεται από πολύ αξιόπιστη πηγή.

“Έχουμε στην κατοχή μας το τελικό σχέδιο mock-up από το επερχόμενο iPad Pro της Apple προερχόμενο από πηγή που αποδείχθηκε αξιόπιστη και κατά το παρελθόν για επερχόμενες iPad συσκευές. Σε αυτό βλέπουμε το νέο hardware της κάμερας που είναι παρόμοιο με αυτό του iPhone 11 Pro. To νέο σύστημα τριών φακών αναμένεται να δώσει στους χρήστες του iPad άνεση στην λήψη και επεξεργασία 4K βίντεο και όλα από μια μόνο συσκευή χωρίς να χρειάζονται έξτρα hardware ή κάποιο Mac.”

Σύμφωνα και με το Bloomberg, η Apple θα ανακοινώσει δύο νέες συσκευές iPad Pro, στις 11 ίντσες και στις 12,9 ίντσες που θα διαθέτουν τις ίδιες κάμερες και επεξεργαστές με τις συσκευές iPhone 11 Pro.