23.3 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Νεότερα renders δείχνουν τι να περιμένουμε στον σχεδιασμό από τα 2018 iPad Pro

    Νέα renders δημιουργήθηκαν και προσπαθούν να μας δείξουν τι να περιμένουμε στον τομέα της εμφάνισης από τα 2018 iPad Pro που θα παρουσιάστους την επόμενη εβδομάδα.

    Στις απεικονίσεις αυτές λοιπόν έχουμε λεπτότερα πλαίσια και μια σχεδιαστική υπογραφή παρόμοια με αυτή των iPhone X/Xs.

    Όπως και την περίπτωση του iPhone το κλειδί σε αυτόν τον σχεδιασμό είναι η υιοθέτηση της τεχνολογίας Face ID. Αυτό θα σημαίνει την απομάκρυνση του Home Button και του Touch ID για πρώτη φορά σε ένα iPad. Σε αντίθεση όμως με τα iPhone δεν περιμένουμε να δούμε το περιβόητο notch να κάνει την εμφάνιση του μιας και η Apple αναμένεται να μπορέσει να τοποθετήσει τους αναγκαίους αισθητήρες της κάμερας στα νέα λεπτά πλαίσια του tablet.

    To Face ID στα 2018 iPad Pro θα έχει μάλλον μια βελτίωση σε σύγκριση με το iPhone. Θα δουλεύει το ίδιο τόσο σε κάθετη όσο και σε οριζόντια διάταξη του tablet αυτού.

    Σύμφωνα και πάντα με τις φήμες η Apple θα έχει μια διαφορετική στρατηγική στα δύο μοντέλα. Με το 12.9 ιντσών iPad Pro αφήνει την οθόνη στο ίδιο μέγεθος και χρησιμοποιεί πιο λεπτά πλαίσια έτσι ώστε να μειώσει τον όγκο της συσκευής. Με το μικρότερο μοντέλο η εταιρεία κάνει ακριβώς το αντίθετο. Δηλαδή κρατάει τις διαστάσεις το ίδιο αλλά κάνει αύξηση στην οθόνη από τις 10.5 ίντσες στις 11 ίντσες.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles