Νέα renders δημιουργήθηκαν και προσπαθούν να μας δείξουν τι να περιμένουμε στον τομέα της εμφάνισης από τα 2018 iPad Pro που θα παρουσιάστους την επόμενη εβδομάδα.

Στις απεικονίσεις αυτές λοιπόν έχουμε λεπτότερα πλαίσια και μια σχεδιαστική υπογραφή παρόμοια με αυτή των iPhone X/Xs.

Όπως και την περίπτωση του iPhone το κλειδί σε αυτόν τον σχεδιασμό είναι η υιοθέτηση της τεχνολογίας Face ID. Αυτό θα σημαίνει την απομάκρυνση του Home Button και του Touch ID για πρώτη φορά σε ένα iPad. Σε αντίθεση όμως με τα iPhone δεν περιμένουμε να δούμε το περιβόητο notch να κάνει την εμφάνιση του μιας και η Apple αναμένεται να μπορέσει να τοποθετήσει τους αναγκαίους αισθητήρες της κάμερας στα νέα λεπτά πλαίσια του tablet.

To Face ID στα 2018 iPad Pro θα έχει μάλλον μια βελτίωση σε σύγκριση με το iPhone. Θα δουλεύει το ίδιο τόσο σε κάθετη όσο και σε οριζόντια διάταξη του tablet αυτού.

Σύμφωνα και πάντα με τις φήμες η Apple θα έχει μια διαφορετική στρατηγική στα δύο μοντέλα. Με το 12.9 ιντσών iPad Pro αφήνει την οθόνη στο ίδιο μέγεθος και χρησιμοποιεί πιο λεπτά πλαίσια έτσι ώστε να μειώσει τον όγκο της συσκευής. Με το μικρότερο μοντέλο η εταιρεία κάνει ακριβώς το αντίθετο. Δηλαδή κρατάει τις διαστάσεις το ίδιο αλλά κάνει αύξηση στην οθόνη από τις 10.5 ίντσες στις 11 ίντσες.