17.1 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Τα 2018 iPad Pro μοντέλα μπορεί να έχουν πάχος μόλις 5.9mm και να μην έχουν θύρα headphone jack

    Όλα συνηγορούν πως η Apple τις επόμενες εβδομάδες θα παρουσιάσει νέα iPad Pro μοντέλα. Οι τελευταίες διαρροές που έχουν να κάνουν με αυτά τα tablet κάνει λόγο πως τουλάχιστον το ένα από αυτά θα έχει πάχος μόλις 5.9mm. Επίσης και αυτές οι συσκευές θα αποχαιρετήσουν την θύρα ακουστικών των 3.5mm.

    Σύμφωνα λοιπόν και με το CoinCoin ποστ που ανέβασε στο Twitter αναφέρει:

    “Σίγουρα δεν θα έχουμε μια θύρα ακουστικών στο νέο iPad. Το γεγονός όμως πως θα έχει πάχος μόλις 5.9mm είναι κάτι το εξαιρετικό.”

    Το 2017 10.5 ιντσών iPad Pro έχει προς σύγκριση ένα πάχος στα 6.1mm. Το MacRumors αναφέρει πως το CoinCoin έχει και κατά το παρελθόν προσφέρει φερέγγυες πληροφορίες σε ότι είχε να κάνει με τα iPhone Xs και iPhone XR πριν αυτά ανακοινωθούν από την Apple. Έτσι το συγκριμένο tweet μπορεί να χαρακτηριστεί αξιόπιστο.

    Οι φήμες λοιπόν για τα νέα iPad και οι διαρροές για αυτά έχουν πάρει φωτιά τον τελευταίο καιρό όπως ήταν εξάλλου αναμενόμενο. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις η Apple θα παρουσιάσει δύο νέα iPad Pro μοντέλα φέτος, ένα τελείως νέο 11 ιντσών μοντέλο και ένα τρίτης γενιάς 12.9 ιντσών μοντέλο. Και τα δυο αναμένεται να έχουν νέο σχεδιασμό με ελάχιστα πλαίσια, αφαίρεση του Home Button και ενσωμάτωση του Face ID. Επίσης στο εσωτερικό τους θα χτυπάει ο νέος επεξεργαστής της Apple “A12X Bionic”.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles