24.8 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    iPad Pro με Face ID, 4K HDR video μέσω USB-C, Apple Pencil 2 και πολλά ακόμη

    Η Apple αναμένεται από πολλούς να κάνει ένα νέο event αυτό το μήνα όπου και θα παρουσιάσει τα νέα 2018 iPad Pro μοντέλα, νέα Macs kαι πολλά ακόμη.

    Πολλά από τα παραπάνω έχουν πλέον διαρρεύσει μέσω αποδείξεων στον πηγαίο κώδικα της iOS 12.1 beta, που συμπεριλαμβάνει ξεκάθαρες αναφορές για μια iPad2018Fall συσκευή.

    Σήμερα αξιόπιστες πηγές του 9to5Mac δίνουν περισσότερες πληροφορίες για αυτή την συσκευή και όχι μόνο.

    Οι κωδικοί μοντέλων για τις WiFi εκδόσεις του 2018 iPad Pro είναι iPad8,1, iPad8,2, iPad8,5 και iPad8,6. Η cellular εκδόσεις έρχονται με τα αναγνωριστικά iPad8,3, iPad8,4 and iPad8,7 και iPad8,8.

    Αυτό σημαίνει πως θα έχουμε 2 WiFi μοντέλα σε διαφορετικές επιλογές μεγέθους και 2 LTE μοντέλα με διπλές επιλογές.

    Τα νέα iPad Pro θα έχουν μια edge-to-edge οθόνη που δεν θα έχει Home Button κάτι αντίστοιχο που ισχύει πλέον και στα iPhone. Σε αντίθεση όμως με τα νέα iPhones δεν θα έχουμε την εμφάνιση του notch στην κορυφή της οθόνης.

    Παρά το γεγονός ότι τα νέα αυτά μοντέλα θα έχουν πολύ λεπτά πλαίσια πάρα αυτά στα πλαίσια θα ενσωματωθεί το σύστημα κάμερας TrueDepth της Apple για το Face ID.

    Τα 2018 iPad Pro μοντέλα θα υιοθετήσουν το Face ID με τον ίδιο επεξεργαστή σήματος εικόνας που έχουμε στα φετινά iPhone XS, iPhone XS Max και iPhone XR. Επίσης επιβεβαιώνεται ότι το Face ID θα λειτουργεί απροβλημάτιστα τόσο σε οριζόντια όσο και σε κάθετη διάταξη του tablet.

    Τα νέα iPad Pro επίσης θα είναι τα πρώτα με μια USB-C θύρα και έτσι θα μπορούν να εξάγουν 4K HDR βίντεο σε εξωτερικές οθόνες. Για αυτό το χαρακτηριστικό θα προστεθεί μια νέα επιλογή στο πάνελ των ρυθμίσεων που θα δίνει την άνεση στον χρήστη να χειριστή την ανάλυση, το HDR, την φωτεινότητα και άλλες ρυθμίσεις για τις εξωτερικές οθόνες.

    Επιπλέον αναμένουμε μια νέα έκδοση του Apple Pencil. Το νέο Apple Pencil αυτό θα κάνει ζευγοποίηση με το iPad Pro από απόσταση και με παρόμοιο τρόπο που έχουμε στα AirPods και στο HomePod.

    Τέλος θα έχουμε και έναν νέο μαγνητικό connector που θα βρίσκεται στο πίσω μέρος της συσκευής και θα επιτρέπει την σύνδεση με διαφορετικά αξεσουάρ όπως μια νέα έκδοση του Smart Keyboard και πολλά ακόμη.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles