21 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    1917 trailer | To all star πολεμικό δράμα του Sam Mendes

    Έχουν περάσει τέσσερα χρόνια από το “Spectre” του Sam Mendes . Ο ίδιος αναζητώντας αλλού την έμπνευση για την επόμενη δουλειά του γύρισε πίσω στο χρόνο και συγκεκριμένα στον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο, καθώς στις αρχές του χρόνου ανακοίνωσε πως ολοκλήρωσε το σενάριο για μια ταινία με τίτλο «1917» και ξεκινούσε άμεσα γυρίσματα.

    H επιστροφή του Mendes λοιπόν στη σκηνοθετική καρέκλα σηματοδοτείται ένα τραχύ πολεμικό δράμα στον Ά’ Παγκόσμιο Πόλεμο και θα λέγαμε ότι θυμίζει αρκετά το Dunkirk του Christopher Nolan.

    Ο Τζορτζ ΜακΚέι («Captain Fantastic») και ο Ντιν-Τσαρλς Τσάπμαν («Game of Thrones») έχουν αναλάβει τους ρόλους των δυο πρωταγωνιστών που πρέπει να περάσουν από τις εχθρικές γραμμές με σκοπό να μεταφέρουν ένα μήνυμα που θα σταματήσει μια θανατηφόρα επίθεση και να αποφευχθεί ο θάνατος χιλιάδων στρατιωτών. Το υπόλοιπο cast το απαρτίζουν μεγάλα ονόματα όπως αυτά των Κόλιν Φερθ, Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Άντριου Σκοτ, Ρίτσαρντ Μάντεν, Μαρκ Στρονγκ, μεταξύ άλλων.

    Η ταινία θα κυκλοφορήσει από τη Universal σε περιορισμένες αίθουσες των ΗΠΑ τα φετινά Χριστούγεννα, ώστε να προλάβει τα επερχόμενα Όσκαρ, και σε ευρεία διανομή στις 10 Ιανουαρίου 2020. Δείτε παρακάτω το τρέιλερ:

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles