Έχουμε ήδη ακούσει φήμες για ένα 10.5 ιντσών iPad Pro με λεπτότερα πλαίσια και απουσία home button και έτσι θεωρητικά η Apple θα μπορούσε να προσθέσει μια μεγαλύτερη οθόνη – 11 ιντσών – χωρίς να αυξήσει την φυσική υπογραφή του tablet. Αυτό σημαίνει πως η Apple θα πρέπει να υιοθετήσει μια παρόμοια στρατηγική με το iPhone X που έχει 5.8 ίντσες αλλά μικρότερη υπογραφή από το iPhone 8 Plus.

Η Chinese Report σήμερα αναφέρει πως ένα τέτοιο 11 ιντσών iPad Pro μαζί με ένα αναβαθμισμένο 12.9 ιντσών iPad Pro είναι πολύ πιθανό να κάνουν την εμφάνιση τους φέτος στο ετήσιο συνέδριο της Apple, WWDC, τον Ιούνιο.

Και τα δύο αυτά μοντέλα και σύμφωνα και με την νέα αναφορά είναι πολύ πιθανόν να έρθουν με Face ID καθώς και τους νέους A11X επεξεργαστές της Apple.

Επίσης η ίδια πηγή αναφέρει πως η Apple δεν έχει πλάνα για την κυκλοφορία νέων iPhone μοντέλων το πρώτο μισό του 2018 αφήνοντας να εννοηθεί πως δεν θα δούμε ένα αναβαθμισμένο iPhone SE την άνοιξη.

Τα νέα μοντέλα που θα έρθουν τον Σεπτέμβριο αναμένεται να έχουν την ονομασία iPhone X2, iPhone X2 Plus και το 6.1 ιντσών από αλουμίνιο iPhone που θα έχει Face ID και θα είναι πιο οικονομικό από τα άλλα.