10.5 ιντσών iPad Pro χρήστες κάνουν έντονα παράπονα για ένα reboot bug στην iOS 13.4 και σε νεότερες εκδόσεις

0
625

Αρκετοί είναι εκείνοι οι χρήστες πλέον που αναφέρουν και εκφράζουν έντονα παράπονα για ένα reboot bug που επηρεάζει τα 10.5 ιντσών iPad Pro τους που έχουν εγκατεστημένη την iOS 13.4

Όπως αρχικά αναφέρθηκε στο NoteBook Check:

“Το iPadOS έφερε σημαντικές βελτιώσεις στον τομέα της πολυεργασίας αλλά οι αναβαθμίσεις του λογισμικού αυτού δεν είναι πάντα κάτι εύκολο για αρκετούς iPad Pro χρήστες. Ενημερωθήκαμε από αναγνώστη μας ότι η iPadOS 13.4 και νεότερες εκδόσεις έφεραν ως αποτελέσμα μια συνεχιζόμενη κατάσταση επανεκκινήσεων του iPad Pro. Μια ματιά στα φόρουμ υποστήριξης της Apple δείχνει πως πολλοί χρήστες αντιμετωπίζουν κάτι παρόμοιο. Το 10.5 ιντσών iPad Pro θα ξεκινήσει να κάνει αυτόματα επανεκκινήσεις κάθε 180 δευτερόλεπτα και ενώ είναι σε χρήση. Το πρόβλημα αυτό δεν υπήρχε στην 13.3.1 έκδοση και ξεκίνησε να παρουσιάζεται με την έλευση της 13.4 έκδοσης. Το πρόβλημα φαίνεται να παραμένει και στην 13.5 έκδοση.”

Επειδή τα iPads κάνουν συνεχώς επανεκκινήσεις ακόμη και μια πλήρη επαναφορά εργοστασιακών ρυθίσεων μέσω DFU δεν φαίνεται να λύνει το πρόβλημα. Κάποιοι χρήστες ανέφεραν επίσης πως διαγνωστικά τεστ που έκαναν στο hardware του iPad Pro τους δεν έδειξε κάποιο πρόβλημα και άρα μάλλον έχουμε να κάνουμε με ένα bug στο λογισμικό.

Παραμένει να δούμε λοιπόν αν η Apple θα λύσει αυτό το τόσο ενοχλητικό bug σε μια νεότερη έκδοση του iPadOS.