10 εκατομμύρια πωλήσεις για τα iPhone 6 & iPhone 6 plus!

0
115

sequence-01-copy-03-still004

Το ένα ρεκόρ μετά το άλλο καταρρίπτει η “καταδικασμένη” και “χωρίς εφευρετικότητα” Apple!

Δεν είναι λίγοι οι πολέμιοι της Apple -αρκετοί μάλιστα προέρχονται και από το περιβάλλον της. Πρώην συνεργάτες, νυν αντίζηλοι αλλά και διάφοροι εξυπνάκηδες κατά το παρελθόν έχουν κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου που αφορά το ζοφερό μέλλον της Apple.

Οι κατηγορίες πολλές : δεν είναι πια τόσο εφευρετική, αργεί να παρακολουθήσει την αγορά, είναι πανάκριβη κτλ. Αψηφώντας λοιπόν τις ρομφαίες των νεφελείμ, η Apple συνεχίζει να καταρρίπτει τα ρεκόρ της (ούτε κουβέντα για το αν μπορεί να τα καταρρίψει κάποιος ανταγωνιστής της) και σε πρόσφατη ανακοίνωσή της, αναφέρει ότι στο σαββατοκύριακο του λανσαρίσματος των iPhone 6 & iPhone 6 plus οι πωλήσεις ξεπέρασαν τα 10 εκατ. τεμάχια, σαφώς περισσότερα από πέρσι που στο αντίστοιχο διάστημα είχε πωλήσεις 9 εκατ. τεμαχίων με τα iPhone 5s και 5c.

iphone_6_iphone_6_plus

 

Οι πωλήσεις των iPhone 6 & iPhone 6 plus ξεπέρασαν τις προσδοκίες μας για το Σ/Κ του λανσαρίσματος και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ευτυχισμένοι”, δήλωσε ο Tim Cook “Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους φίλους που μας επέλεξαν και έσπασαν κάθε προηγούμενο ρεκόρ με την προτίμησή τους”, κατέληξε.

Η ζήτηση παραμένει πάρα πολύ δυνατή και η ιστοσελίδα της Apple αναφέρει χρόνους παράδοσης 7-10 εργάσιμες μέρες για το iPhone 6 και 3-4 εβδομάδες για το iPhone 6 plus.Μεθαύριο, στις 26 Σεπτεμβρίου άλλες 20 χώρες μπαίνουν στην λίστα που θα είναι διαθέσιμα για αγορά τα παραπάνω μοντέλα.

σχολιασμός στο φόρουμ