19.5 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Όταν οι ουρές των Apple Store μεταφέρθηκαν έξω από μπουτίκ

    Apple-Watch-Maxfield-1024x768

    Η παραπάνω είναι μια εικόνα που δεν περιμέναμε να δούμε με βάση τους νέους κανόνες των Apple Store για την διάθεση του Apple Watch που κατά πάσα πιθανότητα θα καθιερωθούν και για τα υπόλοιπα νέα προϊόντα της Apple.

    Όπως σας έχουμε ενημερώσει δεν υπάρχουν διαθέσιμα Apple Watches στα καταστήματα της Apple για άμεση αγορά και για να τα αγοράσει κάποιος πρέπει να κάνει παραγγελία online και εν συνεχεία αν επιθυμεί να επισκεφτεί το κατάστημα.

    Η ζήτηση τελικά ήταν τόσο μεγάλη που ακόμη και έτσι οι online παραγγελίες σε πολλά μοντέλα ήδη θα καθυστερήσουν από 2-3 μήνες.

    Τι κάνει λοιπόν ο ορκισμένος Apple fan που θέλει να πάρει γρηγορότερα ένα Apple Watch;

    Η Apple συνεργάζεται με συγκεκριμένες μπουτίκ σε όλο τον κόσμο για το συγκεκριμένο προϊόν που έχουν έναν αριθμό διαθέσιμων Apple Watch από όλες τις κατηγορίες με μοναδική εξαίρεση την Edition χρυσή έκδοση.

    Έτσι λοιπόν σε μέρη όπως το Dover Street Market στο Λονδίνο ή στο  Maxfield του Λος Άντζελες ξεκινήσαν να σχηματίζονται ουρές Apple Fans – μια θέα πραγματικά πρωτόγνωρη για αυτά τα καταστήματα μόδας.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles